'Nybyggerne'-Lise har født: Se videoen, hvor Villy møder lillebror for første gang - Her & Nu

‘Nybyggerne’-Lise har født: Se videoen, hvor Villy møder lillebror for første gang

Lise fra ‘Nybyggerne’ er blevet mor for anden gang, og hun afslører, at fødslen gik rigtig godt.

Af Rikke Lynge - 7. august 2020 kl. 13:49

Lise Vandborg vandt i 2016 ‘Nybyggerne’ med manden Michael, i dag er de blevet forældre for anden gang til en dreng. Parret har i forvejen sønnen Villy på tre år, og det er også en video med ham, som bruges til at afsløre nyheden for parrets mere end 78.000 følgere på Instagram.

– Fredag klokken 00.03 kom vores lillebror til verden. Lige akkurat 3 minutter for sent til at blive kaldt Åge. Ærgerligt! Men aftalen var, at hvis han kom på 100 års dagen for min bedstefars fødsel, så skulle han opkaldes efter ham. Og det ville han åbenbart ikke, skriver Lise på Instagram og afslører, at parret har et andet navn i tankerne, men at det først bliver offentliggjort en anden dag.

LÆS OGSÅ: UH! ‘Nybyggerne’-stjerne skal træffe store beslutninger

At det er Lise selv, der laver opslaget, er bemærkelsesværdigt, da Michael har overtaget profilen under hendes barsel, så det ikke bliver betragtet som arbejde. Dog har hun ifølge reglerne lov til at lave dette ene opslag om fødslen, som hun også beskriver.

– Fødslen gik bare rigtig godt, og jeg havde en rigtig god oplevelse og føler mig ret så meget ovenpå af lykkerus og kærlighed. Nu går vi i barselsbobbel og nyder den store livsforandring, det er med endnu et barn i familien, skriver Lise afslutningsvis.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde scorer ny værts-tjans

Se den søde video herunder, hvor storebror Villy møder sin lillebror for første gang.

LÆS OGSÅ: Dommerne i nyt danseprogram fortæller: Derfor skal I se med

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Fredag klokken 00.03 kom vores lillebror til verden. Lige akkurat 3 minutter for sent til at blive kaldt Åge. Ærgerligt! Men aftalen var at hvis han kom på 100 års dagen for min bedstefars fødsel, så skulle han opkaldes efter ham. Og det ville han åbenbart ikke. 🤭 Nu har vi et andet navn i tankerne, men mere om det en anden gang. Jeg må gerne lave den her opdatering herinde (jf. reglerne) og så vil jeg benytte lejligheden til at sige tusind tak for al opmærksomhed omkring vores familieforøgelse. Og støtte omkring barslen generelt. Fødslen gik bare rigtig godt og jeg havde en rigtig god oplevelse og føler mig ret så meget ovenpå af lykkerus og kærlighed. Nu går vi i barselsbobbel og nyder den store livsforandring det er, med endnu et barn i familien. Kram og knus fra mig, Lise 🥰

Et opslag delt af Lise Vandborg – Nybyggerne (@lisevandborg) den

LÆS OGSÅ: ‘MasterChef’-vinders drøm går i opfyldelse

Læs mere om