'Nybygger'-babe viser maven frem

Det er pludselig gået stærkt for den gravide ‘Nybygger’-babe.

Af Louise Vilsbøl - 30. januar 2019 kl. 20:55

Til sommer bliver Christine Delmar og kæresten Mikkel Ibsen, som blev kendt i ‘Nybyggerne’, forældre for første gang, og der er ingen tvivl om, at de glæder sig og tæller ned. Hvor de før har kaldt deres baby for en nugget, er det dog nu blvet mere virkeligt, at det er en rigtig baby, og de kender også kønnet på deres kommende barn.
LÆS OGSÅ: Stressede ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut
– Der er virkelig sket noget siden nytår. Jeg har pludselig fået mave fra én dag til den anden. Og nu kan jeg ikke passe mit tøj længere. Vinteren gør bestemt ej heller noget godt for de her tøjkriser. Jeg kan jo praktisk talt kun være i ét par bukser, alle trøjer stumper, og kjoler er for koldt, skriver Christine på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Peter Ingemann brød loven ved ‘Nybyggerne’finalen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun ikke er enig med lægerne i, at rygning under graviditet er så skadeligt


LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder er gravid igen
– Det hjælper absolut ikke på, at man lige skal føle sig komfortabel i sin nye krop, men omvendt er jeg nok også for nærig til at investere i graviditetstøj. Her er så det allerførste billede af babybulen. Jeg er i uge 22 nu, så tiden flyver virkelig også afsted.
Christine har døjet med smerter i lænden de sidste uger, men nu har hun fået en henvisning til en fysioterapeut, og så håber hun, at det kan sætte en stopper for smerterne. De har endnu ikke afsløret, om det bliver en dreng eller en pige, de får glæde af, når Christine har født.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Michael om sønnens fødsel: Det var ikke det største

 

View this post on Instagram

 

Så stor du bliver ??

A post shared by Christine Delmar (@christinedelmar) on