Nybagt ung mor bor ikke sammen med kæresten

Selvom Simone og Kasper lige er blevet forældre og nyder deres datter, så afslører hun nu, at de har taget et anderledes valg for deres familie.

Af Louise Vilsbøl - 6. november 2019 kl. 19:25

Næsten tre uger før sin termin fik Simone Pedersen fra ‘De unge mødre’ et akut kejsersnit d. 23. oktober, og hun blev mor til to under lidt andre omstændigheder, end hun havde regnet med. Nu fortæller hun om fødslen og om, hvorfor det pludselig gik så stærkt og blev til et akut kejsersnit i stedet for det planlagte kejsersnit, hun skulle have haft 5. november.
LÆS OGSÅ: Ung mor efter ny graviditet: Jeg frygtede folks reaktion
– Jeg fik akut kejsersnit, fordi jeg skulle til jordemoder, og så havde jeg rigtig ondt i mit ar (fra sidste kejsersnit, red.), og det brændte, og jeg havde rigtig ondt i det hele taget i mit bækken. Min jordemoder besluttede at sende mig videre til Hillerød Sygehus, og jeg var sådan, okay. Så jeg ringer til hendes far, Kasper, for at sige, at jeg ved ikke lige, hvad der skal ske lige nu, fortæller Simone i en spørgerunde på Instagram og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde
– Jeg tager så til Hillerød, og der kommer så mange læger og kigger på mig, og den ene siger, jeg ikke skal have noget, og den anden siger, jeg skal et havekejsersnit. Til sidst så kommer der nogle speciallæger, som fortæller mig, at hun kommer ud i dag, og jeg begyndte at græde. Jeg havde slet ikke pakket pusletaske, og jeg var slet ikke klar. Jeg var bare så forvirret, og jeg blev nødt til at sende bud efter min mor, som tog afsted for at pakke pusletaske, og Kasper ringede til sin mor for at få hende til at komme med nogle ting, så det var slet ikke, hvad der var planlagt. Men hun kom til verden.
LÆS OGSÅ: Efter stor skuffelse: ‘De unge mødre’-stjerne venter barn nummer tre

Bor ikke sammen med kæresten længere

Et af de spørgsmål, Simone modtager oftest, er, om hun ikke længere er kærester med Kasper, som er far til hendes andet barn. Rygterne startede for flere måneder siden, da de begge ændrede deres status på Facebook og pludselig figurerede som single. Simone har dog indtil nu hverken kommenteret på rygter eller svare på spørgsmål om det. Men nu tager den unge mor bladet fra munden.
– Nu har jeg nok fået det her spørgsmål 500 gange. Folk har skrevet, alle har spurgt mig om det, og han er lige der. Vi er stadig kærester, vi bor ikke sammen, men vi er stadig kærester, og han er her lidt meget, jeg prøver sådan at slippe af med ham, men han vil bare ikke gå. Er det ikke rigtigt, spørger hun Kasper, mens hun filmer ham, og han giver hende den midterste finger med et smil.
– Hvorfor mig og Kasper ikke bor sammen, det har jeg valgt at holde privat, det er nogle ting imellem os, og det har vi bare valgt, at det er det, der er bedst for vores familie lige nu.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne taler ud om abort: Jeg ville dø af sorg

God storesøster

Simone nyder at være mor til to og at have en lille baby igen, og lillesøster ligner sin storesøster, Emliy, så meget , at Simone har lyst til at kalde hende Mini-Emliy, men det går ikke, så jagten på et navn er stadig i gang, og Emliy er ret glad for sin nye lillesøster.
– Emliy lige skal vænne sig til sin nye rolle, og at hun ikke er den eneste, der får opmærksomhed mere, så den balance skal man lige finde, men i princippet så går det godt. De er gode begge to, hun sover hele tiden, og Emliy vil bare gerne kysse og kramme hele tiden, nogle gange lidt hårdt, men det skal hun lige vænne sig til, fortæller Simone og fortsætter:
– Emily har også været rigtig god til at acceptere, at jeg har et sår på maven, og hun har set det, og hun er god til at acceptere, at jeg ikke kan så meget. Men jeg glæder mig til at være hundrede procent på benene igen, så man kan lege med hende igen og ja, det glæde jeg mig bare til, men hun har bare været rigtig god hele vejen igennem.
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg gravid