Nybagt mor og ‘X Factor’-dommer: Tager baby med på job

Oh Land tager sin nyfødte søn, som har fået kælenavnet Moust, med til alle ‘X Factor’-optagelserne. Kæresten Adi har nemlig taget barsel, så lille Moust kan være med og blive ammet af sin mor.

Af Lykke Buhl - 12. september 2020 kl. 10:58

I fredags blev det offentliggjort, at Nanna ‘Oh Land’ Øland Fabricius, 35, endnu en gang vil være at finde som dommer på ‘X Factor’, når den 14. sæson af den populære sangkonkurrence skal sendes til januar på TV2.

Selvom Oh Land kun lige for en måned siden er blevet mor for anden gang til en lille søn, så ville hun ikke trække sig fra programmet, før hun har prøvet at vinde hele balladen med en af sine deltagere.

– Jeg skal vinde! Det har jeg endnu ikke gjort, jo, så jeg bliver nødt til at prøve, hvordan det er at stå i den der guldkonfetti, griner Oh Land til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Lene Beier og manden åbner op: Udfordringer i ægteskabet

Baby ombord

Det var dog ikke uden grundig forberedelse, at den nybagte mor Oh Land takkede ja til endnu en omgang i dommersædet til ‘X Factor’.

– Det bliver selvfølgelig et puslespil, som kræver, at hele min familie er ombord. Det har været en samtale, vi har taget, inden jeg sagde ja til at være med igen. Vi støtter op omkring, at det her er noget, vi gør sammen som familie. Og min kæreste har taget en lang barsel, og vi kommer til at være sammen herude, og så tænker jeg, at det nok skal gå. Sådan er det bare, hvis du er selvstændig og i det kreative fag, så bliver du nogle gange nødt til at få ting til at fungere på lidt mere kreative måder, forklarer Oh Land.

Herunder kan du se Oh Land med sin nyfødte søn på pressedagen for ‘X Factor’, hvor hun blev afsløret som dommer

LÆS OGSÅ: Umut får høvl på de sociale medier: Spoiler ‘Fangerne på fortet’ afsnit

Ammende dommer

Oh Lands kæreste, den tre år yngre musiker Adi Zukanović, har nemlig taget barsel igennem hele ‘X Factor’-sæsonen, mens Oh Land selv har lagt alt andet arbejde til side. Og så kommer deres lille baby med til alle optagelserne.

– Han skal jo i høj grad være med ude, fordi han jo stadig er lille, og jeg fuldammer. Så det bliver vi nødt til. Og så er han heldigvis også god til at tage en flaske en gang imellem, fortæller Oh Land, der huske at lune sig ved sin babys gode sovehjerte.

Derudover får Oh Land også hjælp af sin mor, som også vil tage med ud på ‘X Factor’-settet og babysitte.  På trods af barsel, så skal kæresten Adi nemlig stadig, som i tidligere sæsoner, samarbejde med Oh Land om at gøre hendes deltagere klar til live showsene.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Hannah Melissa i vild forvandling

Hemmeligt navn

Selvom navnet for Oh Land og Adis yngste søn ligger fast, så holdes det dog hemmeligt for offentligheden lidt endnu.

– Det er lige vores. Men vi kalder ham Moust. Det er bare sådan et sønderjysk navn, griner Oh Land og understreger, at det ikke er sønnens rigtige navn.

Herunder kan du se Oh Land og Adis lille “Moust”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Look what the stork brought in 🥰

Et opslag delt af Oh land (@ohlandmusic) den

LÆS OGSÅ: Sofie Lindes udmelding får store konsekvenser for ‘X factor’

Oh Land har i forvejen sønnen Svend på fire år med kunstneren, Eske Kath, som hun blev skilt fra for tre år siden efter fem års ægteskab. Faren til den nyfødte “Moust” er den tre år yngre musiker, kollegaen Adi Zukanović, som Oh Land har boet sammen med i et års tid, og som hun også arbejder sammen med på ‘X Factor’.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Emil åbner op om mobning: Den sætning skærer stadig i mig

LÆS OGSÅ: Sofie Linde scorer ny værts-tjans

Læs mere om