Ny video: Er Fie Laursen gal eller genial?

Fie Laursen har hørt alt, hvad folk siger om hende, og nu har hun lavet en hadesang om sig selv.

Af Louise Vilsbøl - 3. februar 2020 kl. 15:05

Hvis man følger Fie Laursen, så har man efterhånden set lidt af hvert, og hun har været udsat for en del hate, negative kommentarer og såkaldte disstracks. Men nu har hun grebet folks kritik og er kommet dem i forkøbet, hun har nemlig lavet et disstrack om sig selv.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons kæreste tjekker ind i Mexico
Sangen hedder ‘Jeg hader Fie Laursen’ og er inspireret af alle de kommentarer, hun får på de social medier, og alt det, som folk mener, der er galt med hende.
– Jeg får jo dagligt hate og rygter på mig hver dag, så faktisk synger jeg bare hate kommentarer med selvironi. Jeg prøver bare at lave sjov og have selvironi med det, i sidste ende kender jeg og mine nærmeste mig, forklarer Fie Laursen, som dog understreger, at det ikke betyder, at kommentarerne ikke kan ramme hende, men hun vil ikke ud med, hvad der især rammer hende, og som hun ikke vil lave sjov med.
– Hvis jeg sagde det, ville folk jo bare bruge det imod mig.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk tog hjem efter to dage: Savnet blev for stort

Stor opbakning

Til gengæld er der næsten ikke grænser for den kærlighed, hendes nye sang og glimtet i øjet er blevet modtaget med på Instagram. Fie får opbakning fra blandt andet Teitur fra ‘Paradise’, som elsker hendes selvironi, Kamilla Skov fra ‘De unge mødre’, Michelle fra ‘Ex on the Beach’ og selvfølgelig sin evige støtte i kæresten Daniel, som kvitterer med et:
– Alle versioner af dig er fede!
Men hvad mener I? Er Fie Laursens nye og selvironiske sang god, eller er det helt galt? Deltag i afstemningen herunder, og se musikvideoen nedenfor.

Er Fie Laursen gal eller genial?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Silas og Nicolai: Kærligheden startede for ti år siden

Læs mere om