Ny ung mor kæmper for donorbarn

Inden længe kan du for første gang møde Belinda i ‘De unge mødre’.

Af Jonas Sand - 6. september 2017 kl. 19:25

Når et nyt afsnit af ‘De unge mødre’ løber over skærmen i næste uge, får tv-seerne lov til at stifte bekendtskab med en helt ny ung mor. Her dukker 24-årige Belinda fra Hvidovre nemlig op på skærmen sammen med datteren Catalina, der netop er fyldt 1 år.
Belinda er uddannet pædagogisk assistent, men hun læser i øjeblikket HF-enkeltfag hjemmefra, mens hun passer datteren. Det får seerne snart lov til at følge, men faktisk var det slet ikke ‘De unge mødre’, som Belinda i første omgang havde meldt sig til.
– Jeg havde egentligt meldt mig til programmet ‘Solomor’, hvis der nu kom en sæson mere. Det så det dog ikke ud til, og så spurgte de, om jeg havde lyst til at være med i ‘De unge mødre’, fordi jeg havde en spændende historie, fortæller hun til Realityportalen.dk.
– Og så takkede jeg ja, selv om jeg jo er lidt ældre, end de nye deltagere normalt er. Jeg vil gerne vise, hvordan jeg klarer det og vise andre, at det sagtens kan lade sig gøre.
LÆS OGSÅ: Efter drama og utroskab: ‘De unge mødre’-par sammen igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan få et smugkig på tirsdagens program med Belinda.


LÆS OGSÅ: Natascha Linea overvejede abort i bowlingcenter
Klar til barn nummer to
Belinda er single og alenemor, og Catalinas far er slet ikke inde i billedet og har aldrig været det. Men hvis alt går, som hun ønsker, så får den lille familie snart et ekstra medlem. Hun vil nemlig være gravid og er derfor i gang med processen med at få et donorbarn.
To gange er Belinda blevet insemineret – uden held – og snart skal hun igennem tredje omgang. Hver gang koster godt 5000 kroner, og den unge mor har afsat 25.000 til projektet, som hun håber bliver en succes.
– Jeg vil gerne have endnu et barn nu, men det skal ikke være med en anden mand. Jeg gider ikke stå i en situation, hvor vi så går fra hinanden, og at jeg så skal undvære mit barn i fire, syv eller ti dage ad gangen, siger Belinda.
– Det ville jeg bare ikke kunne holde til, så derfor har jeg valgt at gøre det på denne måde. Og hvis det så ikke lykkes, så må jeg jo vente nogle år, til jeg har fundet en mand, fortsætter den unge mor, der altså ikke har opgivet at finde kærligheden i fremtiden.
Video: Kom med Nadia Shila og kæresten ud at tigge
Har endnu ikke fortalt det til mor
Selv om Belinda på tirsdag dukker op på tv-skærmen – og allerede nu kan opleves på DPlay – så har hun endnu ikke fortalt hele sin nærmeste familie, at hun medvirker i ‘De unge mødre’.
– Jeg har fortalt det til min søster, men min mor ved det ikke endnu. Det er ikke, fordi jeg holder det hemmeligt eller noget, men jeg ville lidt føle, at jeg så kom og spurgte om lov. Jeg er trods alt snart 25 år, så det gider jeg ikke – og jeg ved nok også godt, hvad hun vil synes om det, griner hun.
Søsteren ville være sikker på, at Belinda havde tænkt over de negative kommentarer, man ofte får, når man stiller sig frem på skærmen. Og det har Belinda, der dog ikke bekymrer sig om det.
LÆS OGSÅ: Lykkelig ung mor flytter sammen med kæresten
– Folk må tænke, hvad de vil. Det kan jeg ikke rigtig bruge energi på. Hvis folk vil sige noget negativt eller skrive grimt til en på de sociale medier, som man kun har set på skærmen, så må de gøre det. Det ignorerer jeg bare, slår hun fast.
Du kan møde Belinda på tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 i ‘De unge mødre’ eller allerede nu på DPlay.
Se flere billeder af Belinda og datteren i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Sygdom tvinger Amanda Sisse til svær beslutning
LÆS OGSÅ: Overrasket ung mor: Min mand har taget røven på mig!
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.