Ny ung mor: Jeg er ikke en reality-deltager

Naja vil ikke beskrive sig selv som en reality-deltager.

Af Rikke Lynge - 22. januar 2022 kl. 18:55

25-årige Naja Borre er den nyeste deltager i den populære tv-serie ‘De unge mødre’, som kører på sæson 32. Der har været mange mødre igennem tv-produktionen, siden optagelserne startede i 2005, og ifølge Naja har serien udviklet sig meget gennem tiden.

Artiklen fortsætter under videoen af ‘Årgang 20’-parret Maria og Daniel. 

LÆS OGSÅ: WHAT: ‘Årgang 20’-par sælger huset

– Pogrammet er ikke, som det altid har været. Pogrammet har ændret sig med tiden, og det kan man også se, hvis man ser afsnittene der er. Hvis jeg skulle sammenligne ‘De unge mødre’ med et andet program, vil det være ‘Årgang 2020’. Forskellen er bare, at vi filmer selv de fleste gange og har ikke kameramand på, fortæller Naja til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ung mor forklarer: Derfor er vi stadig gift

Naja er glad for at have været med i sæson 32, hvor hendes datter Wilda kom til verden.

– Det er sjovt at være med. Jeg føler lidt, at det på sigt bliver til en lille video dagbog med alle de afsnit, der er, fortæller Naja, der har delt ud af sit liv de seneste fire år på Instagram.

– Der har jeg også været lidt forskelligt igennem, så jeg synes, jeg var godt hærdet, inden pogrammerne med ‘De unge mødre’ kom ud. Det kan godt ske, at andre synes, at man bliver et kendt ansigt og en “reality-deltager”, men det er bestemt ikke sådan, jeg føler selv, jeg er jo bare Naja, som jeg altid har været. Jeg deler ud af livet på både godt og ondt, og det lægger meget naturligt til mig, fortæller Naja.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget har Linse tabt sig

Ifølge Naja er hun blevet taget godt imod – både af seerne og de øvrige deltagere. I dag ser hun flere af pigerne som sine veninder.

– Det er Cæcilie, jeg ses mest med, og så snakker jeg også rigtig meget med Maria, fortæller Naja.

Om Naja skal være med i endnu en sæson af ‘De unge mødre’, må hun endnu ikke udtale sig om.

LÆS OGSÅ: Amalie indrømmer: Jeg skulle have ventet