Ny ung mor: Graviditeten var ikke planlagt

Det var ikke planen, at Nadia-Shila skulle være ung mor. Men sådan kom det til at gå.

Af Jonas Sand - 22. september 2015 kl. 13:30

I aftenens afsnit af ‘De unge mødre’ kan du møde en ny deltager: 20-årige Nadia-Shila, der læser på VUC og gerne vil læse videre til fotograf. Hun bor sammen med sin mor og kæresten Jannick, som hun har sønnen Kyle-Mackenzie med, i Slagelse.
Den unge mor har altid ønsket børn, men det kom alligevel som et chok for hende, da hun stod med en positiv graviditetstest i hånden, efter parret havde været sammen i et halvt år.
– Det var ikke planlagt, at jeg blev gravid. Det var faktisk meget uplanlagt, og jeg havde ikke regnet med, at jeg skulle være ung mor, fortæller Nadia-Shila til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Ny ung mor ligeglad med kritik: Folk kan mene, hvad de vil
Overvejede ikke abort
Men selv om det ikke var planen, at det unge par skulle have et barn sammen, så var der ingen tvivl hos Nadia-Shila, da graviditeten var en realitet.
– Jeg blev lykkelig, da jeg først fandt ud af det. Jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle have barnet, og jeg overvejede ikke en abort. Jannick sagde, at han ville støtte mig, uanset hvad jeg valgte, siger hun.
– Min familie blev noget overraskede, men min mor blev så lykkelig. Hun sagde, at jeg skulle tænke mig om, men hun slog også fast, at hun ville stå bag mig og støtte mig, uanset hvad jeg valgte at gøre.
Ni måneder senere blev sønnen Kyle-Mackenzie født, og den beslutning har Nadia-Shila ikke fortrudt.
LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Jeg går ind for langtidsamning
Kender fordommene
I aften kan du så for første gang møde Nadia-Shila, når hun inviterer ‘De unge mødre’-seerne indenfor i sit hjem og sit liv.
– Jeg kom frem til, at det sikkert bliver en sjov oplevelse, og så får jeg muligheden for at vise, hvem jeg er. Og hvem ved, måske kan jeg også hjælpe andre unge kvinder, der står i samme situation, som jeg selv gør, siger den unge, der ikke har mange nerver.
– Jeg er ikke specielt nervøs – jeg er mere bare spændt på, hvordan det hele kommer til at forløbe, slutter hun.
Herunder kan du få et lille smugkig på, hvem Nadia-Shila er, inden du kan møde hende i aften klokken 20:00 på Kanal 4.
 

 
LÆS OGSÅ: DRAMA i ‘De unge mødre’: Vi bliver aldrig venner igen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.