Ny trend hitter på Instagram: Skal du være med?

Har du brug for et nyt billede på Instagram, så læs her, hvad der hitter lige nu.

Af Rikke Lynge - 11. maj 2020 kl. 19:25

Forårets Instagram-profiler plejer at være plastret til med selfies på Bispebjerg Kirkegård, hvor en hel allé om foråret blomstrer med kirsebærtræer. Men sådan er det ikke i år, og det skyldes, at Københavns Kommune har valgt at spærre området af, så for mange mennesker ikke samles.
Det afholder dog ikke kreative Instagram-brugere i at finde en ny trend, der kan pryde deres profil. Mange er faldet over de flotte gule raps- og sennepsmarker, der også lige nu står i fuld blomstring, og som gør sig godt på det perfekte Instagram-billede.
LÆS OGSÅ: Laura og Isse fra ‘Sommerdrømme’: Det lå ikke i kortene, at vi skulle være kærester
Realityportalen har samlet et udpluk af den nye trend herunder, som flere kan lade sig inspirere af.
Lene Beier vært på blandt andet ‘Landmand søger kærlighed’ og ‘Hjem til gården’ har fundet en matchende bluse til rapsmarkerne.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Så kører kærlighedstraktoren? #landmandsøgerkærlighed ??? #raps #påoptagelse #blu @tv2danmark

Et opslag delt af Lene Beier TV2 Og TV2 Fri? (@lenebeier) den


LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører: Nyt familiemedlem på vej
Cecilie Haugaard tidligere vært på ‘Danmark har talent’ og gift med Christopher ved også, hvad der rør sig på Instagram.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Annonce ♥️ Jeg har altid været interesseret i, hvorfor jeg og andre mennesker reagerer og gør, som vi gør. Denne interesse fik mig til at undersøge markedet for coachuddannelser, og jeg valgte i 2018 at starte på Mindjuices Ledercoach Uddannelse. Udover at jeg nu kan hjælpe andre med at nå frem til deres mål i livet, har uddannelsen lært mig så meget om mig selv og i den grad styrket mit selvværd og min selvtillid. Da jeg var vært på Danmark har Talent, mærkede jeg for første gang, hvordan det er at stå på en scene foran flere hundrede mennesker og endnu vildere, hvordan det er at tale til flere hundrede tusinde mennesker live. Jeg husker, hvordan jeg følte, jeg famlede og havde svært ved at takle min adrenalin og nervøsitet. Så nu drømmer jeg om, at få styr på min sceneperformance, blive en dygtig formidler og hvile 100 procent i mig selv – også når jeg er på skærmen. Derfor starter jeg på Mindjuices Speakeruddannelse for at uddanne mig som professionel speaker. Så håber jeg på, jeg kan få styr på min usikkerhed og gå ind i min frygt, så jeg kan stå stærkt i mig selv – samt de mange roller, der følger med den offentlige del af mit liv som influencer og TV-vært. Jeg glæder mig helt vildt til den her rejse og med coach Pernille Lauritsens som personlig mentor undervejs, er jeg sikker på, at det her kommer til at rykke mig helt vildt. Hvis du har lyst til at følge med derude, så vil jeg dele min udvikling på Mindjuices videoblog her: www.mindjuice.com/blog Og hvis du er interesseret i at vide mere, kan du følge @mindjuice_academy og læse mere om deres uddannelser ?

Et opslag delt af Cecilie Haugaard (@cillemouse) den


LÆS OGSÅ: UH! Hot reality-par er klar til at blive forældre
Sofie Linde kan mærke, sommeren er på vej, og vi kan mærke, at ‘X Factor’ kommer tættere på. Allerede på fredag den 15. maj er ‘X Factor’ retur på TV 2.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Markerne er sennepsfarvede – sommeren er tæt på. Alt peger i retningen af, at vi snart er for enden af regnbuen ?♥️

Et opslag delt af S O F I E L I N D E (@sofielinde1) den


LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! ‘Familien fra Bryggen’-stjerne på akutmodtagelsen
‘Bagedyst’-deltageren Micki Cheng, der er særdeles aktiv på Instagram, har også lagt mærke til, hvilket billede der hitter.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

#hejbloggen – Her er der et billede af en and og en rapsmark. Bare sådan helt casual… ??? #bloggerlife #seminblomst #sommansiger

Et opslag delt af Micki Cheng (@mickicheng) den


LÆS OGSÅ: ‘Maddysten’-finalist mistede retten til faderskab: Har aldrig set sin datter
Stephanie Karma Salvarli (Geggo) måtte også stoppe, da hun fandt det perfekte insta-spot. Husk at se ‘Familien fra Bryggen’ på torsdag kl. 20.00 på TV 3.


LÆS OGSÅ: Geggo sætter ord på sin abort: Jeg fik voldsomme smerter
Caroline Fleming, der har taget en matchende kjole på, har et stort smil på læben og med god grund, hun er nemlig rig på kærlighed for tiden.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Jeg måtte klemme mig selv for at sikre mig, at jeg ikke drømte. ☀️? I had to pinch myself to make sure I wasn’t dreaming ??

Et opslag delt af Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) den


LÆS OGSÅ: Türker er blevet fyret: Det er lidt mærkeligt
‘Forsidefruer’-Gunnvør behøvede ikke selv med i billedet. For hende er markerne lig med barndomsminder.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Barndommens marker ?

Et opslag delt af Gunnvør Virgarsdóttir (@mama_gun) den


LÆS OGSÅ: Endnu en ‘Paradise’-baby er født
Melissa Nielsen deltager i ‘Paradise Hotel’ og ‘Robinson’ har også været en tur forbi de populære marker for det perfekte datter-billede.


LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Ex on the Beach’-babe har fået en kæreste
Elvia Pitzner kendt fra ‘Diamantfamilien’ står ikke nødvendigvis ved de rigtige marker, men hun ved tydeligvis godt, hvad der hitter. På søndag er Elvira klar med sit eget program på Dplay ‘Bare Elvira’.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Picking dog shit up like ✌???

Et opslag delt af E L V ? R A (@elvirapitznerofficial) den


LÆS OGSÅ: Amalie om sin graviditet: Jeg kan ikke holde mig slank