CHOK! Ny sæson ‘Paradise Hotel’ droppes: Vinderne afsløres snart

Meget forventeligt er der ikke en lykkelig afslutning på sagen med overgreb på ‘Paradise Hotel’. Men nu er der altså mere dårligt nyt.

Af Caroline Grønne Wigdal - 4. maj 2021 kl. 11:33

Det var ikke mange afsnit af den nye sæson ‘Paradise Hotel’, der nåede at blive vist, før det hele blev sat på pause på ubestemt tid. Derfor blev alle afsnit fjernet fra streamingstjernesterne Viafree og Viaplay.

Det oplyste Nordic Entertainment Group på realityprogrammets Instagramprofil i slutningen af april.

LÆS OGSÅ: Pitzner knust af kærligheden: Jeg troede, vi skulle det hele sammen

Det var naturligvis en kæmpe skuffelse for alle seere af det svenske ‘Paradise’, og nu viser det sig, at der er mere dårligt ny. Sæsonen kommer nemlig slet ikke til at blive vist.

-Forårssæsonen på ‘Paradise Hotel’ er helt annulleret og vises ikke på Viafree eller Viaplay. Under de nuværende omstændigheder er dette den eneste rigtige ting at gøre. Vi er selvfølgelig meget kede af denne situation og på de berørtes vegne, oplyses der fra Nordic Entertainment Group.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Sofie Lindes nye hus

Navne på deltagerne

Baggrunden for det hele er, at de to ‘Paradise’-deltagere Jennifer Paatere og Annie Dahlberg har anklaget Toby Johnson for krænkende adfærd. I første omgang var konsekvensen, at han skulle forlade programmet.

Efter optagelserne af sæsonen var afsluttet, turde de to piger ikke åbne op om overgrebene af frygt for kontraktbrud. Det var først efter, det blev vist på svensk tv, og folk reagerede på det og kritiserede tv-kanalen, at de valgte at pause sæsonen.

LÆS OGSÅ: KÆMPE BRØLER: Har du spottet fejlen?

Siden er ubehagelige detaljer kommet frem i de svenske medier Expressen, Aftonbladet og Dagens Nyheter. Toby Johnson har angiveligt forsøgt at rive bh’en af Jennifer Paatere, og han blev aggressiv, da Annie Dahlberg afviste at have sex med ham, hvor det alligevel lykkedes ham at forgribe sig på hende.

Toby Johnson undskylder

Sagen er meldt til politiet og skal nu følge retsprocessen i Sverige. Udover det så er der også nu en intern undersøgelse af, hvordan det hele foregår, når der optages ‘Paradise Hotel’, da det naturligvis ikke må ske, at deltagerne på den måde ikke kan føle sig sikre.

Og nu står det altså klart, at sæsonen slet ikke bliver vist. Vinderne af sæson 14, der havde premiere den 15. marts, afsløres snart.

LÆS OGSÅ: Marianne efter exit: Jeg tænkte, at jeg var fuldstændig fejlcastet

‘Paradise Hotel’-deltageren undskyldte overfor de andre gæster, inden han forlod hotellet.