NY SÆSON: Mød de ti deltagere i ‘Gift ved første blik’

Af Cecilie Løwert - 25. august 2022 kl. 19:25

I dag har det populære kærlighedsprogram ‘Gift ved første blik’ premiere. Og ti singler er klar til at kaste sig ud i deres livs kærlighedseventyr og sige ja til at blive gift med en, de aldrig har set før.

Udover de ti singler medvirker også tre eksperter, der har sammensat parrene, og som undervejs skal hjælpe dem mod vejen til at finde kærligheden.

Psykolog Gert Martin Hald har været med siden allerførste sæson og er det igen, ligesom etnolog Julia Lahme også er tilbage. Men for første gang er Nina Reventlow, som er psykoterapeut med speciale i parterapi og uddannet i teologi, også med.

LÆS OGSÅ: For første gang: Homopar med i ‘Gift ved første blik’

– At være en del af matchingprocessen har været en meget rørende og en vildt grundig rejse for mig. Og i mødet med de skønne medvirkende har det rørt mig, hvor grundlæggende betydningsfuldt det uanset alder og køn er at finde en mage, siger Nina til DR.

Artiklen fortsætter under billedet.

Julia Lahme (til venstre), Gert Martin Hald og Nina Reventlow, som er ny i programmet, er dette års eksperter. (Foto: Nicolaj Niebuhr Demant)

LÆS OGSÅ: Teresa afslører: Er startet i behandling

Mød de ti singler

Mette:

Mette er 58 år, bor i Gilleleje i Nordsjælland og er “aktiv pensionist”.

– Det her er jo dating på steroider, og den ultimative måde at gå til det på. Jeg er meget eventyrlysten, så jeg har været til casting på programmet tre år i træk.

Mette i ‘Gift ved første blik’ (Foto: Mette Uhl/DR)

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så forelsket er Robert Hansen

Patrick:

Patrick er 26 år, bor i Odense og arbejder til daglig som gartner.

– Jeg havde været single i et stykke tid og havde tidligere overvejet at melde mig. Da jeg så hørte et radiospeak, hvor de søgte deltagere, gav det så den endelige anledning til, at jeg tilmeldte mig.

Patrick i ‘Gift ved første blik’ (Foto: Mette Uhl/DR)

LÆS OGSÅ: Se de søde billeder: Familien hylder Kylie Jenner

Anders:

Anders er 35 år, bor på Frederiksberg i København og arbejder som journalist.

– Mit håb med programmet er at finde en partner for resten af livet. Dating-miljøet er overfladisk, og det er, som om man skal kvalificere sig selv til bare at få en date med til en kop kaffe rundt om søerne.

Anders i ‘Gift ved første blik’ (Foto: Mette Uhl/DR)

LÆS OGSÅ: Slut med alkohol: Lenny er startet på antabus

Benny:

Benny er 55 år, bor i Nykøbing Falster og arbejder som socialpædagog.

– Jeg har en tro på konceptet og på, at jeg kan finde den store kærlighed. Forhåbentlig kan jeg blive matchet på den rigtige måde med eksperternes hjælp.

Benny i ‘Gift ved første blik’ (Foto: Mette Uhl/DR)

LÆS OGSÅ: Afsløring! Pitzner i ‘Vild med dans’

Melissa:

Melissa er 33 år, bor på Nørrebro i København og arbejder som designer.

– Det er en shitty dating-kultur, for der er simpelthen for lidt commitment (forpligtelse). Så jeg meldte mig til programmet, fordi her er der en periode, hvor man er forpligtet til at prøve det af. Alle har gjort sig umage, så jeg tænkte, at det fortjente et ordentligt skud.

Melissa i ‘Gift ved første blik’ (Foto: Mette Uhl/DR)

LÆS OGSÅ: Efter ‘Bachelor’: Nu er de blevet kærester

Steen:

Steen er 59 år, bor på Frederiksberg i København og er direktør i sit eget firma.

– Jeg tilmeldte mig for eventyret og for at finde kærligheden, fordi jeg er et godt sted i livet med familie og arbejde.

Steen i ‘Gift ved første blik’ (Foto: Mette Uhl/DR)

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-forældre i mareridt: Sønnen hasteindlagt

Olivia:

Olivia er 25 år, bor i Brønshøj i København og arbejder med at sælge køkkener.

– Jeg var træt af at date i uvished om, hvorvidt man bliver efterladt med en skuffet følelse bagefter. Så jeg håber, at eksperterne kan finde noget andet end det, jeg måske egentlig selv søger.

Olivia i ‘Gift ved første blik’ (Foto: Mette Uhl/DR)

LÆS OGSÅ: Simon Kvamm om Blachman: Bølgerne kan gå højt

Sebastian:

Sebastian er 29 år, bor i København og arbejder som ingeniør.

– Det har været svært for mig at finde en partner, for hvis der ikke er kemi, har jeg – groft sagt – en tendens til at trække mig efter ti minutter. Så ved at melde mig til programmet kunne jeg presse mig selv ud i noget – og lære noget om mig selv.

Sebastian i ‘Gift ved første blik’ (Foto: Mette Uhl/DR)

LÆS OGSÅ: Tina Lund tilbage i sadlen: Vinder stort grand prix

Tanja:

Tanja er 50 år, bor i Aarhus og arbejder til daglig som socialrådgiver.

– Det er jo den ultimative blind date og meget utraditionelt, for man kan ikke bare skride og sige “nej tak” til date nummer to.

Tanja i ‘Gift ved første blik’ (Foto: Mette Uhl/DR)

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er den nye vært til årets ‘ZULU Comedy Galla’

Mikael:

Mikael er 36 år, bor i Silkeborg og arbejder i militæret.

– Mine søskende prikkede til mig for at få mig til at melde mig til programmet. De mente, jeg skulle prøve det, nu hvor jeg havde været single i tre år. Jeg havde selv kun set meget lidt af programmet, og jeg tænkte, at det værste, der kunne ske, var, at personen, jeg var blevet matchet med, sagde nej.

Mikael i ‘Gift ved første blik’ (Foto: Mette Uhl/DR)