Ny sæson af 'Kongerne': Vilde drukture og masser af kærlighed

Blondie og Dolken er klar til at give den max gas i den kommende sæson af ‘Kongerne’, som i år finder sted i Svendborg.

Af Mikkeline Andersen - 11. juni 2013 kl. 15:16

Denne sommer indtager kongerne Svendborg, og de lover fynboerne at gøre sommeren ekstra vild.
– Jeg glæder mig til at se, hvor “kærlige” pigebørnene i Svendborg er. Jeg glæder mig til at se, om vi får nye deltagere med, og så glæder jeg mig selvfølgelig til at feste med hele Svendborg, fortæller en forventningsfuld Dolken til Realityportalen.dk.
Dolken får under alle omstændigheder selskab af Blondie, der dog er lidt mere betænksom ved Svendborg.
– Jeg glæder mig rigtig meget til at opleve Svendborg. Jeg er dog noget betænksom ved det, da det ikke lyder som det vildeste fest-sted. Men jeg håber, at der er nogle lækre mænd og gode drinks, siger hun.
LÆS OGSÅ: Foxy viser godterne frem
Ingen fester som kongerne
Blondie og Dolken er to af de konger, som ikke kan få nok af feste og give den max gas med de andre konger. Derfor vil de heller ikke misse en uforglemmelig sommer.
– Jeg har sagt ja til at medvirke i endnu en sæson, fordi jeg simpelthen ikke kan få nok af de vilde drukture. Ingen drikker som os! Derudover er det nogen super fede oplevelser, vi får. Og ja, man bliver helt høj af sådan en tur, slår Blondie fast og tilføjer:
– Seerne kan forvente, at jeg giver den 160 procent gas! Jeg er ikke kommet for at slappe af, men for at drikke mange shots og andet godt fra baren. Blondie er mere klar end nogensinde før, lover hun.
Dolken har sagt ja til endnu en sæson, fordi han stadig føler, at han har meget at give programmet. Derudover føler han, at han skylder seerne en ting.
– Folk kan forvente at se en kærlig dolk. Jeg føler lidt, at jeg skylder at vise Danmark, at jeg kan andet end danse med mænd, som jo var tilfældet i Østrig  Så jeg kunne forestille mig, at den får lidt ekstra gas på damefronten i Svendborg.
LÆS OGSÅ: Forpremiere på ‘Kongerne i sneen’: Se billederne her
Ingen score-garanti
Kongerne går som altid all-in på det modsatte køn, men oftest er det uden held. Dolken lover, at han i den kommende sæson vil gøre alt, hvad han kan for at charmere damerne, men af gode grunde kan han intet love. Dolken afviser dog, at omverdenen presser på for, at han skal charmere damerne.
– Hvis der ligger et pres på mig, så er det mig selv, der har stået for det pres, men det er vel meget naturligt, når man går ud og siger, at man er et kærligt menneske, siger han og fortsætter:
– Men dukker der et kærligt pigebarn op, der vil have lidt kærlighed, så sker det. Sker det ikke for mig, så håber jeg, at det lykkes for min sorte wingman, Walid.
Indtil videre kommer vi til at gense Foxy, Posh, Knaldperlen, Dolken og Blondie. De nye konger er stadig en hemmelighed.
Den nye sæson af ‘Kongerne’ ruller over skærmen på Kanal 5 til efteråret.
LÆS OGSÅ: Knaldperlen: Jeg skal helt sikkert have sex
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.