Ny pengeregn over Seebach-brødrene

Rasmus og Nicolai Seebach har stor succes med deres firma Top Notch Management Aps.

Af Jan Körner - 22. oktober 2017 kl. 15:55

Rasmus Seebach kan med god samvittighed nynne med på Gasolins ”Masser af succes og det, som hører til”. Det kører nemlig for hitsmeden.

Ud over at have stiftet sin egen familie, kan sangeren konstatere, at han økonomisk kører i overhalingsbanen.

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach afslører dato for nyt album

Det seneste regnskab fra Rasmus er fyldt med vitaminer – til trods for en nedgang i forhold til året før.

Sammen med sin bror, Nicolai, ejer han firmaet Top Notch Management ApS, der i seneste regnskabsperiode havde en bruttofortjeneste på intet mindre end 4.166.255 kroner. Og efter at skattefar havde været forbi med raslebøssen, endte årets resultat på 3.197.504 kroner.

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach: Rollen som far slår livet som festabe

De to brødre er dog forsigtige og hiver ikke hele fortjenesten ud til forbrug. Det meste landede på bankbogen, der nu bugner med 6.619.831 kroner, efter at Rasmus og Nicolai hver fik 450.000 kroner i udbytte.

Rasmus og Nicolai er også begyndt at investere i værdipapirer såsom aktier og obligationer. I alt har de for 8.041.523 kroner i værdipapirer stående i selskabet, afslører regnskabet.

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach dedikerer nyt album til sønnike

De to brødre har arbejdet sammen det meste af livet og er begge en del af den fænomenale succes, som Rasmus Seebach er blevet. For selv om han er frontfigur, er Nicolai uundværlig bag kulisserne. Og familiebåndene er stærke, erkender de.

– Hvis ikke vi var brødre, er det ikke sikkert, vi ville blive ved med at arbejde sammen. Vi skændes jo også. Men vi hænger på hinanden, og det ved vi jo godt. Så vi arbejder videre – måske også ud over den grænse, man ellers ville have sat, har Nicolai Seebach tidligere fortalt.

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach er blevet far: Det skal sønnen hedde