Ny paradiso: Instagram fik mig med i programmet

I ‘Paradise Hotel’ sæson 12 blev en af de 10 startcast-deltagere spottet på Instagram.

Af Emilie Holm Egebro - 19. november 2015 kl. 10:29

Netop nu er optagelserne til ‘Paradise Hotel’ sæson 12 i gang i Mexico. Deltagerne er netop afsløret, og 27-årige Joaquin, bedre kendt som ‘Krudte’, er én af dem. Han har dog ikke selv meldt sig til programmet.
– Jeg har faktisk aldrig sendt en ansøgning til ‘Paradise Hotel’. Jeg blev bare kontaktet af produktionsselskabet, hvor de skrev, at de havde set min profil på Instagram, og at det kunne være spændende at møde mig, da jeg var den person, som de lige manglede til programmet. Derefter røg jeg til en casting og blev udvalgt som deltager, siger Krudte.
– Jeg har kun 27 Instagram-billeder i alt, som bare består af billeder, hvor jeg er bag baren og nogle hyggebilleder. Så det er egentlig ikke noget særligt. Jeg har også kun en cirka 400 følgere. Men de må jo kunne lide det, som de så.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye ‘Paradise’-deltagere
At vinde er ikke alt
‘Krudte’ er et konkurrencemenneske, som går efter at vinde ‘Paradise Hotel’. Alligevel er det dog ikke det vigtigste formål med deltagelsen i programmet.
– Oplevelsen er helt klart det største, som jeg vil tage med herfra. Hvis jeg så ikke når hele vejen, så er der jo ikke så meget at gøre ved det, men så håber jeg bare på en fed oplevelse, siger Krudte og tilføjer:
– Til at starte med skulle jeg også lige overveje, om jeg skulle sige ja til deltagelsen. Jeg havde nogle tanker, og tingene skulle lige vendes og drejes. Men da jeg så lige havde tænkt over det, så bestemte jeg mig for at tage oplevelsen med og tage det hele derfra.
Joaquin er blevet kaldt ‘Krudte’ siden børnehaven, da han altid har haft meget krudt i røven. Desuden er det for mange nemmere at udtale end det spanske navn Joaquin, som paradisoen har fået pga. sin spanske far.
HER kan du se Instagram-profilen, der har fået ‘Krudte’ med i ‘Paradise Hotel’.
Se galleriet af Joaquin øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise Hotel’-optagelser tæt på udskydelse
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.