Ny 'Paradise'-hunk er tidligere MGP-stjerne - Her & Nu

Ny 'Paradise'-hunk er tidligere MGP-stjerne

Så du MGP i 2015? Så har du muligvis spottet et velkendt ansigt i årets ‘Paradise Hotel’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 9. januar 2020 kl. 10:45

Sæson 16 af ‘Paradise Hotel’ er for alvor igang, og er man seer af programmet, kan man muligvis allerede synge med på årets titelsang, ‘Prioritet’, som bliver leveret af Tyrees Tyr.
LÆS OGSÅ: Hør årets ‘Paradise’-sang her 

Tyrees Tyr leverer ‘Paradise Hotel’ nummeret Prioritet. Foto: Anthon Unger.


Hvis man synes, at hiphop-artisten virker velkendt, er det med god grund. I februar 2015 indtog Tyrees Tyr nemlig scenen i Gigantium i Aalborg, hvor han optrådte i MGP med sangen ‘Guldet’. Det blev dog ikke til en plads i superfinalen, som tre ud af ti sange gik videre til.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons kæreste tjekker ind i Mexico
– Jeg bruger næsten al min tid på at sætte ord sammen til sprøde rim, og rapper dem til beats fra min yndlingsrapper ASAP Rocky, udtalte den dengang 13-årige rapper fra Frederiksberg til minby.dk. 
Selvom han ikke blev vinder af børnenes melodi grand prix, er det lige siden kun gået stærkt fremad for Tyrees Tyr, hvis borgerlige navn er Tyrees Peter Nielsen. I 2017 fik han en pladekontrakt hos Universal Music, som med udgivelsen af singlen ‘Mami’ blev starten på en musikalsk karriere.
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Første parceremoni var planlagt 
Udover at Tyrees Tyr er kendt fra MGP-scenen, så er han også i familie med et par herrer med stort, musikalsk talent, da Wafande er hans onkel og Kesi hans fætter.
Herunder kan du se Tyrees Tyr optræde i MGP i 2015.