Ny 'Paradise'-hunk er åben for sex på tv

23-årige Jonass har et afslappet forhold til sex, og han er åben for at give den gas under lagnerne på ‘Paradise’.

Af Louise Andersen - 25. marts 2019 kl. 17:25

Så er der ikke længe til, at TV3 atter blænder op for en ny omgang ‘Paradise Hotel’, og det betyder altså, at du snart skal lære en flok helt nye deltagere at kende.
LÆS OGSÅ: Realitybabe single efter 8 år: Han var min utro i årevis
Hvis du er til perfekt hår og sixpack, så kan du glæde dig til at møde Jonass fra Haslev. Den 23-årige charmetrold har netop skiftet et job som destinationschef i Bulgarien ud med et lækkert ophold på ‘Paradise Hotel’, og han er åben for at krydre sit Mexico-eventyr med en omgang lagengymnastik.
– Jeg har et meget løst forhold til sex herinde på hotellet. Hvis jeg har lyst til at have sex med en pige herinde, så vil jeg formentlig også have det derhjemme. Vi er voksne mennesker, ifølge mig, og jeg er ikke pornostjerne, fordi jeg har sex herinde, tænker jeg, siger Jonass.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Faren til Amalies barn tiltalt i kæmpe sag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se en realitydeltager, der bare er glad for, at han overhovedet kan have sex på tv.

LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel Kessler ikke med til at sprede Moppers aske

Nærige piger

Da Realityportalen møder Jonass i Mexico, er han tre dage inde i sit ophold. Han har dog allerede dannet sig et indtryk af pigerne.
– De kære piger er smaddersøde. De er lidt nærige med det, synes jeg. Men de er sgu meget søde, siger han.
Jonass og de andre drenge har heldigvis allerede fundet en løsning på problemet med de nærige piger. De er nemlig begyndt at dele mundvand med hinanden i stedet:
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vindernes præmie bliver langt mindre
– Vi drenge har det rigtig godt sammen. Vi starter egentligt ud med noget body-tequila, men det er ikke altid, at vi husker citronen og limen, så bliver der bare kysset løs. Pigerne, de gider ikke, siger han.
Du kan lære Jonass bedre at kende i videoen ovenfor, hvor han også fortæller, om han forventer, at seerne skal glæde sig til de såkaldte nosseshots, som var meget populære blandt fyrene i sidste års sæson af ‘Paradise Hotel’.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Kathrine: Jeg droppede ud af programmet