Ny 'Paradise'-fyr: Hader reality-tv

Theis Berg Kristensen er langt fra stereotypen på en paradiso.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 6. marts 2015 kl. 8:45

Når ens største interesse er politik, så er fest og farver på ‘Paradise Hotel’ ikke den oplagte destination at begive sig mod. Langt fra. Alligevel tjekkede Theis Berg Kristensen torsdag ind på hotellet i Mexico.
– Jeg blev single tilbage i sommeren 2014, og derefter var jeg lidt i et tomrum og havde brug for at redefinere mig selv. Så jeg tænkte: “Nu skal jeg prøve at gøre noget, jeg normalt aldrig ville gøre. Hvad hader jeg allermest… Reality-tv”. Så da jeg fik muligheden, tænkte jeg: “Jeg er klar”, fortæller Theis til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: WEB TV: Ulven håber på drama i dette års ‘Paradise Hotel’
Den nye fyr skiller sig ud

Paradise Hotel

Theis skiller sig markant ud fra de andre deltagere. (Foto: Klavs Bo Christensen)


Sammenlignet med ‘Paradise’-makkeren Philip May minder Theis om en lille skoledreng, og han erkender også, at han ikke er som de andre.
– Jeg er meget anderledes. Jeg er mildest talt splejset, har ingen tatoveringer og min største interesse er politik. Det må siges at være atypisk for en ‘Paradise Hotel’-deltager, siger han.
Med et had til reality-tv i bagagen tjekkede Theis ind i de luksuriøse omgivelser med en del fordomme.
– Jeg så mig langt bedre end andre reality-deltagere. Men alt dette lavede ‘Paradise’ virkelig om på. Nok tilhører reality-deltagere ikke toppen af den intellektuelle elite, men det er bare mennesker, der er anderledes end normalen, og de har virkelig noget at byde på. Stor respekt for det.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-par skal være forældre
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.