Ny 'Paradise'-blogger går i kødet på deltagerne: De skal kunne tage noget pis!

Vores nye blogger kommer til at gå hårdt til deltagerne, men han lover, at der sker med humor og kærlighed.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 3. marts 2016 kl. 11:55

‘Paradise Hotel’ vender tilbage på tv i næste uge, og traditionen tro har Realityportalen.dk fået et kendt ansigt til at blogge om det populære TV3-program. I år bliver det den uddannede journalist Tjelle Vejrup, der skal svinge blyanten om hvert afsnit.
Til daglig laver Tjelle tv og arbejder som komiker, og det betyder, at deltagerne på ingen måde er i sikkerhed mod hans skarpe komiske tunge. Det bliver sjovt og underholdende – men også skrevet med kærlighed.
– Folk kan godt se, at jeg faktisk godt kan lide programmet, og at jeg synes, det er et sjovt program. Det bliver aldrig decideret vredt, og deltagerne kan godt selv mærke, at det bare er for sjov. Og de kan også godt selv se, når de fortjener det. Men de kan se, at jeg holder af det. ‘Paradise Hotel’ er bare det fedeste i hele verden, siger Tjelle til Realityportalen.dk.
– Der er forskel på at tage pis på og at svine til. Jeg kan godt forstå, hvis folk bliver sure over, at de bliver svinet til. Men alle mennesker bør kunne klare, at der bliver taget pis på en – især hvis man fortjener det, griner han.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye ‘Paradise’-deltagere
Inddrager gerne læserne

(Foto: Janus Nielsen)

Tjelle Vejrup er klar til at skyde med skarpt. (Foto: Janus Nielsen)


Det er langt fra første gang, at Tjelle skal skrive sjove indlæg om hvert afsnit. I de seneste sæsoner har han skrevet dem på sin egen Facebook-profil, hvor de er blevet taget rigtigt godt imod. Og de folk, der ikke kender ham, kan godt begynde at glæde sig.
– De kan forvente en fuldstændig ærligt gengivelse af, hvad der sker på tv – skrevet på en måde, der gerne skulle få dem til at grine og opdage nogle detaljer, som de måske missede i første omgang.
– Og folk er meget velkomne til at skrive i kommentarfeltet, hvis der noget, jeg ikke lige har fanget. Læserne må meget gerne skrive kommentarer, siger Tjelle.
SMUGKIG: ‘Paradise Hotel’ bliver vildere end nogensinde før
“Det hele eksploderede sidste år”
Mens Tjelle tydeligt kunne mærke interessen i de første sæsoner, han skrev referater, så begyndte det for alvor at tage fart i forrige sæson, hvor nogle af de daværende deltagere begyndte at dele og kommentere på min opslag. Men det toppede ikke her.
– Så kom sidste sæson, hvor de hele eksploderede. Der oplevede jeg for første gang, at hele castet fulgte med, og hvor gang nogle havde fyldt rigtigt meget, så gik de også ind og kommenterede på det, fortæller Tjelle og husker tilbage på enkelte episoder:
– Det var især Patrick og Philip, der var helt vilde med mine indlæg, mens Nanna og Christel også taggede hinanden hele tiden. Isabella syntes, det var sjovt, at jeg hele tiden skrev om, hvor højlydt hun talt, og så skrev Amalies mor til mig, at hun var fan. Det var ret fedt, at deltagerne var så meget med på den, slutter han og pointerer, at han håber, det bliver sådan igen i år.
‘Paradise Hotel’ har premiere på mandag klokken 22:00, og hver dag kan du umiddelbart efter afsnittet få Tjelles oplevelse lige her på Realityportalen.dk.
Allerede i aften kan du møde Tjelle her på Realityportalen.dk, når han giver den gas som rød løber-vært til forpremieren på ‘Paradise Hotel’. Og i næste uge er han igen at finde på den røde løber – denne gang sammen med Rachel fra ‘Årgang 0’. Det kan du læse meget mere om her.
Men hvis du ikke allerede kender ham, så kan du få en lille forsmag på, hvad der venter dig herunder. Her er hans første indlæg fra sidste sæson:

//

Så er det her! Årets første Paradise Hotel-referat! Det, I alle har ventet på, og grunden til, at I har fundet jer i…
Opslået af Tjelle Vejrup på 3. marts 2015

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Krudte: Jeg er hotellets smølfefar
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser