‘Paradise’-babe har fået en kæreste

Efter den nye paradiso er kommet hjem fra en vild oplevelse i Mexico, er hun ikke længere single.

Af Caroline Grønne Wigdal - 4. maj 2021 kl. 20:55

Med Nikolaj Hvidman og Anne Plejdrup som kærestepar står det klart, at nogle af deltagerne fandt kærligheden i løbet af deres ophold på ‘Paradise Hotel’. Lige nu er det stadig et godt spørgsmål, hvornår der begynder at være en smule romantik i luften.

Men nu er der endnu en ‘Paradise’-babe, der, efter optagelserne er afsluttet, ikke længere er single. Det er nemlig den 19-årige Emma Poulsen fra Aarhus, som netop er tjekket ind i programmet.

LÆS OGSÅ: Pitzner knust af kærligheden: Jeg troede, vi skulle det hele sammen

– Jeg har en kæreste, vi har kendt hinanden i mange år, og vi fandt sammen lidt tid efter jeg kom jeg fra ‘Paradise’, siger hun til Realityportalen.

Kæresten hedder Mark Hauberg Jakobsen og er 21 år. I ‘Paradise Hotel’ nævner Emma, at hun er sådan én, der ikke selv scorer – hun skal scores. Men det lyder nu til, at det for Mark gik meget let til.

– Efter jeg kom hjem, så festede vi meget sammen, og det blev bare lige pludselig udviklet til mere, end hvad vi lige havde regnet med på det tidspunkt, siger hun.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Sofie Lindes nye hus

Så desværre nye sider af sig selv

Emma Poulsen. (Foto: Janus Nielsen.)

Emma kom ind i spillet på ‘Paradise Hotel’ ved at alliere sig med Anne Plejdrup, der skulle aflede de andre gæsters opmærksomhed, mens Emma løb ind på Léas værelse og stjal hendes identitet i form af hendes billederamme på sengebordet. På den måde sikrede Emma sig en plads hos Léas partner, Sinan.

LÆS OGSÅ: Jasmin psykisk ramt efter ‘Paradise’

Når hun i dag ser tilbage på oplevelsen, er det med blandede følelser.

– Det var virkelig noget af en oplevelse. Jeg synes, det var utrolig fedt, men jeg så nogle sider af mig selv, som jeg ikke havde regnet med, desværre, siger ‘Paradise’-baben.

Hun uddyber:

– Jeg plejer normalt at være en meget mere “på pige”, hvor der altid skal ske noget, men jeg så nogle mere rolige sider af mig selv, som jeg ikke havde set før. Jeg var utrolig fokuseret på spillet, og det gjorde nok bare, at jeg blev mere tilbageholdende, da jeg lige skulle finde min plads på hotellet.

LÆS OGSÅ: Ung mor flytter fra tvangsfjernelsessag