Ny 'Paradise'-babe afslører: Disse paradisoer har jeg knaldet med - Her & Nu

Ny 'Paradise'-babe afslører: Disse paradisoer har jeg knaldet med

En ny paradiso har haft et godt øje til flere tidligere deltagere.

Af Emilie Holm Egebro - 4. december 2016 kl. 10:55

Den smukke Maja Bebe Larsen er en af de nye ‘Paradise’-babes i næste sæson af det populære program. Umiddelbart virker hun som den søde og stille pige, men når først musikken spiller, indrømmer hun, at hun er lidt af en partypige.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye ‘Paradise’-deltagere
Maja har været ‘Paradise’-fan i mange år, og det viser sig også, at hun har stiftet bekendtskab med flere tidligere ‘Paradise’-hunks.
– Efter programmet er de jo på tur rundt på diskotekerne i landet, så jeg har mødt flere af fyrene i Varde og også været sammen med nogle af dem. Den første paradiso, jeg kyssede med, var Benjamin fra sæson 10, afslører 19-årige Maja og fortsætter:
– Derudover har jeg kysset med Philip, Patrick og Theis fra sæson 11 og Kasper og Frederik fra sæson 12. Frederik, Kasper og Patrick har jeg faktisk også knaldet med. Det var egentlig lidt en fejl, men der sker jo ting, når man har drukket.
Maja har ikke et problem med at have sex på ‘Paradise’, selvom hun dog tror, at det bliver lidt pinligt, hvis hendes mor kommer til at se det.
Se billeder af Maja øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: TV3 afslører lidt om de nye ‘Paradise’-deltagere
LÆS OGSÅ: Ny paradiso om sin barndom: Min far døde af en overdosis
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.