Ny økonomisk plan: Her er Mascha Vangs vilde investeringer - Her & Nu

Ny økonomisk plan: Her er Mascha Vangs vilde investeringer

Mascha Vang har klare mål for det nye årti.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. januar 2020 kl. 13:00

Mascha Vang har taget en ny interesse med sig ind i 2020. Lige nu er hun ikke ekspert på området, men hun ved, hvor hun skal tage fat og har planer om at blive en del klogere på, hvordan penge med tiden kan blive til flere penge.
LÆS OGSÅ: Silas og Nicolai flytter sammen 
– Jeg må sige, at det er noget, der er begyndt at interessere mig en del; at optimere min økonomi via forskellige investeringer. Med den negative rente kan det kun betale sig for mig. Det er ikke, fordi man behøver en stor portefølje for at gå i gang med den slags, slet ikke, jeg har sat mig ind i, hvad det kan gøre for Hollie Nolias børneopsparing over årene, når jeg tænker på den lange bane, skriver Mascha Vang på sin blog. 
Hun ved også præcis, hvad hun som det første gerne vil investere i. Nemlig noget, der vil gøre hende gladere, og livet lettere.
LÆS OGSÅ: WHAT! Mascha Vang afslører ny kæreste
–  Jeg er glad for at bo i Kolding, men jeg savner København og min omgangskreds, så det, der står øverst på listen i det nye år, er den lejlighed, skriver hun.
Bloggerne investerede faktisk også tilbage i oktober, hvor hun købte sig ind i virksomheden Slow Juice i Kolding, som hun i dag er medejer af, og den virksomhed tænker hun også ind i sine planer om at gøre noget mere ud af at investere.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjener kassen på ‘Vild med dans’
– Jeg synes, det er spændende, men jeg ved ærlig talt ikke ret meget om det, så det vil jeg lære noget mere om i år, hvor jeg også vil uddanne mig lidt mere. Jeg kan mærke, jeg trænger til ny viden og udfordringer, og jeg har et par kurser og uddannelser, jeg kredser lidt om, og som også vil være gavnlige for juicebiksen.
LÆS OGSÅ: Kæmpe dramaer mellem paradisoer: Mobning og storhedsvanvid