Ny milepæl i Kim kardashians vilde vægttab

Et halvt år efter fødslen af sønnen Saint West har Kim Kardashian nået en vigtig milepæl i sit vægttab.

Af Louise Vilsbøl - 17. maj 2016 kl. 19:20

Det er et halvt år siden, Kim Kardashian West fødte sønnen Saint West den 5. december, og i weekenden kunne hun på Snapchat afsløre, at hun nu har nået sin før-graviditetsvægt.

Foto: Snapchat

Foto: Snapchat


– Yaaaassssss!!! #Aktins (der skulle formodentlig stå #atkins med henvisning til atkins-kuren, red.), lyder teksten til en Snap med billedet af en badevægt, der siger 135,8 pund.
Glæden over netop det tal på vægten skyldes, at det er Kims vægt, fra før hun blev gravid. Omregnet i kilo vil det sige, at Kim Kardashian, som er 159 cm høj, nu vejer godt og vel 61,6 kg og har tabt de omtrent 30 kilo, som hun tog på under sin graviditet.
LÆS OGSÅ: ENDELIG: Kim og Kanye viser sønnen frem
LÆS OGSÅ: WOW: Er der Kardashian-tvillinger på vej?
Det flotte vægttab betyder dog ikke, at Kim Kardashian vil stoppe sin kur. Hendes mål var at tabe 70 pund i alt, så hun mangler cirka 10 pund svarende til 4,5 kilo, før hun er tilfreds og i mål med sit vægttab.
I sidste uge var den smukke reality-stjernes diætist ude i medierne og fortælle om Kims dedikation og hårde arbejde i jagten på sit vægttab, og træneren kaldte hende en sand fornøjelse at arbejde med.
Se de nyeste billeder af Kim Kardashian og billeder fra, da hun var højgravid i galleriet øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Tyga: Jeg vil have sex med Kim Kardashian
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.