Er der ny konflikt mellem 'De unge mødre'-par? - Her & Nu

Er der ny konflikt mellem 'De unge mødre'-par?

Nanna har modtaget flere henvendelser om, at Ditlev siger grimme ting om hende bag hendes ryg.

Af Louise Vilsbøl - 5. marts 2018 kl. 11:12

Det er ingen hemmelighed, at det tidligere kærestepar Nanna og Ditlev fra ‘De unge mødre’ har haft et anstrengt forhold tidligere, og i en periode har de ligget i åben krig for offentligt skue. Men sidste år stod Nanna frem og fortalte, at de to havde fået et så godt forhold, at de holdt jul sammen, og Ditlev havde fået rigtig god kontakt til sin datter, Malucca, igen.
LÆS OGSÅ: Ditlev har indberettet Nanna til kommunen
Men nu tyder noget på, at krisen atter lurer for forældreparret. Nanna afslører på sin blog, at hun har modtaget flere beskeder om, at Ditlev bagtaler hende og siger knap så pæne ting om hende ude i byen. Men i stedet for at fare op, maner hun dog til jorden og afviser, at det skulle påvirke deres gode forhold, hvis det er sandt.
– Vi er ikke ved at optrappe nogen konflikt eller krig. Vi er rigtig tætte med hinanden. Når Ditlev har krise over folk i sit liv eller noget, så kan han godt finde på at ringe til mig og rase ud og omvendt. Men vi er ikke sammen, og ergo ved jeg ikke, hvad han siger eller ikke siger ude i byen-ish. Den her kan derfor lukkes rigtig hurtigt sådan offentligt, og så bare lige tale om det indbyrdes, men en ting er sikkert; vi ender ikke der, hvor vi kom fra. Ligegyldigt hvor tomhjernede vi hver især kan være, eller hvad vi kan tænke om hinanden, skriver Nanna på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Rygterne svirrer: Er Caroline Wozniacki gravid?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Nanna fortælle om sin kampe med borderline.


LÆS OGSÅ: Nanna og Ditlev afslører: Sådan er vores forhold i dag
LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse
– Ingen er altid enige eller elskelige, men det her har ingenting på sig, og heldigvis ved jeg, hvordan virkeligheden er. Og jeg kender Ditlev og hans måde at udtrykke sig på, hvis nu… 1 fjer kan også let blive til 10 høns (intet mindre kan gøre det, når det drejer sig om “reality/tv-personligheder” og debatter om dem), men der sker ingenting her.
Så der er altså ingen ny konflikt på vej, selvom rygterne svirrer, og Nanna og Ditlev er stadig de bedste venner, hvilket Malucca især nyder godt af, som Nanna skriver på sin blog.
LÆS OGSÅ: Linse om Bed & Breakfast: Didde blev pisse sur