Ny 'Forsidefruer'-konflikt: Gunnvør er respektløs

Gunnvør har ingen respekt for Amalies holdning til et bestemt emne.

Af Louise Vilsbøl - 28. marts 2019 kl. 9:32

I aftenens afsnit af ‘Forsidefruer’ blusser en ny konflikt op, og denne gang er det mellem Gunnvør og Amalie. Da Gunnvør var hjemme hos Amalie for at optage et ekstra-program, snakkede de nemlig om bæredygtighed, og det var et punkt, hvor de to fruer slet ikke er enige.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe åbner op om voldelig barndom
– Jeg vil ikke være hellig, for jeg er ikke sådan en, der sorterer sindssygt meget skrald, men jeg kan mærke, at hvis man siger, man er ligeglad med det, så synes jeg, at det er en meget luksuriøs holdning at have, fastslår Gunnvør, og Amalie tager over:
LÆS OGSÅ: Karina er ny i ‘Forsidefruer’: Jeg er ikke Sarah Louise

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie Szigethy indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise langer ud efter ‘Forsidefruer’: Det er ren mylderbæ
– Du har dine meninger og dine holdninger, og jeg har mine holdninger og mine meninger, men så føler jeg nogle gange, at du bliver forarget. Du kan ikke rigtig forstå og sætte dig ind i det, og det er ikke rart at være sammen med, specielt ikke hjemme i mit private hjem. Så synes jeg, at man skal vise en eller anden form for respekt!
– Jeg har ikke nogen respekt for folk, der er ligeglade med bæredygtighed, lyder det prompte fra Gunnvør
– Nej, men så skal du bare ikke komme hjem til mig en anden gang. Det var ondskabsfuldt, det du gjorde, fastslår Amalie.
LÆS OGSÅ: Janni: ‘Forsidefruer’ ville ikke eksistere uden drama
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på