Ny 'Ex on the Beach'-babe: Jeg er meget grænsesøgende - Her & Nu

Ny 'Ex on the Beach'-babe: Jeg er meget grænsesøgende

20-årige Sara er ikke bleg for at erkende, at hun kan være meget direkte.

Af Emilie Holm Egebro - 22. april 2019 kl. 22:55

Islandske Sara, der bor i Esbjerg, var blandt startcastet i den nye sæson af ‘Ex on the Beach’, og da den 20-årige blondine bliver spurgt til, hvorfor hun har sagt ja til at medvirke i Kanal 4-programmet, er hun ikke lang tid om at svare.
LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jeppe indrømmer, at han har fået følelser for Sara.

LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen
– Jeg er med i ‘Ex on the Beach’, fordi jeg er meget grænsesøgende og meget direkte. Jeg så sidste sæson og tænkte, at det så fedt ud og samtidig elsker jeg at udvikle mig personligt og prøve noget nyt af, og derfor meldte jeg mig. Jeg har før tænkt på at være med i noget reality, men jeg har bare ikke gjort noget ved det før nu, forklarer Sara.
– Jeg synes, det fede ved det her program, er, at man bare er der for oplevelsen, og at det ikke er en konkurrence. Det tiltaler mig meget, at man bare er der for at lære nye mennesker at kende og have det godt, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Ny ‘Ex on the Beach’-babe åbner op om svær fortid: Eks døde af en overdosis
LÆS OGSÅ: Ny sæson ‘Ex on the Beach’: Sådan foregår det bag kameraerne
Sara har planer om at tage endnu et sabbatår efter ‘Ex on the Beach’, så hun kan tjene nogle penge. Derefter drømmer hun om at flytte til København og læse finansøkonom, da hun gerne vil uddanne sig til ejendomsmægler.
Se ‘Ex on the Beach’ søndag til tirsdag klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.
LÆS OGSÅ: Fie scorede kæresten i ‘EOTB’: Han anede ikke, hvem jeg var