Ny deltager i ‘Stjerne Boksning’

‘Ex on the Beach’-hunken Nicklaes er kommet med på et afbud som den nyeste tilføjelse til Geggo og Cengiz’ reality-boksekonkurrence.

Af Lykke Buhl - 28. september 2020 kl. 16:51

‘Familien fra Bryggen’-stjernerne Geggo og Cengiz er som bekendt i fuld gang med forberedelserne til anden sæson af deres stort anlagte boksestævne ‘Stjerne Boksning’. Deltagerne er fundet, og træningen gik i gang i denne måned.

Med på et afbud

Men desværre har musikmanageren og Instagram-stjernen Sami Avci måtte melde fra til ‘Stjerne Boksning’, da han ikke ville kunne overholde reglen om at møde op til de obligatoriske fællestræninger hver søndag.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen scorer realitybabe

Heldigvis stod hans erstatning på deltagerlisten klar, og det bliver ingen ringere end Nicklaes Johannes Olesen fra seneste sæson af ‘Ex on the Beach’. Det bekræfter Nicklaes overfor Realityportalen.

– Jeg meldte mig til der for et halv års tid siden, men de havde allerede fundet deres boksere, men så skrev Gengiz, om jeg stadig var klar på en kamp, fortæller Nicklaes, der var til sin første træning i går søndag.

– Det var kanon! Der er ingen tvivl om, at jeg har en forfærdelig kondition, jeg har nok fokuseret lidt for meget på styrketræning de sidste par år. Men det er så fedt, og jeg glæder mig bare til at komme i mit livs form. Når kampen ringer igang om et halvt år, vil jeg give alt, hvad jeg har, forsikrer Nicklaes.

Herunder kan du se, da ‘Stjerne Boksning’ meldte Samis exit ud

LÆS OGSÅ: Morten og Irina afslører: Vi skal have barn nummer to 

En drøm

Faktisk er det noget af en drøm, der går i opfyldelse for Nicklaes, at han nu er med på deltagerlisten til anden sæson ‘Stjerne Boksning’, der skal afholdes til februar 2021 i Brøndby Hallen.

– Stjerne Boksning var faktisk en af grundene til, at jeg meldte mig til reality! Jeg var inde og se det sidste år og tænkte, at den ring gad jeg sgu godt stå i, forklarer han.

For at indhente de andre, der allerede har trænet tre gange mere end Nicklaes, er han begyndt til ekstra træninger med en professionel bokser.

LÆS OGSÅ: Didde forklarer uvenskabet med Linse

Ændrer kampene

Selvom det ikke officielt er blevet meldt ud af Geggo og Cengiz, så kunne man til gårsdagens træning pludselig se ‘Ex on the Beach’-hunken Nicklaes træne med som et nyt ansigt blandt de andre deltagere.

– Vi har dog allerede fundet Samis afløser, nogle af jer har allerede set ham vores story og det betyder, der bliver byttet rundt på nogle kampe, forklarer ‘Familien fra Bryggen’-ægteparret i et opslag på ‘Stjerne Boksning’-Instagram-profilen.

LÆS OGSÅ: Her er sidste års ‘Stjerne Boksning’-vindere