Numse-Rasmus: Claudia Rex er den lækreste danser

Hvis Numse-Rasmus fik chancen for at deltage i ‘Vild med dans’, så er han ikke i tvivl om, hvilken dansepige, han vil parres sammen med.

Singleliv
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 12. oktober 2012 kl. 12:57

Nu er Rasmus fra ‘Singleliv’ ikke den store danser, men han kunne alligevel godt tænke sig at deltage i ‘Vild med dans’, hvis han en dag fik muligheden.
-Hvis TV2 en dag ringer og spørger, om jeg har lyst til at kridte danskeskoene og deltage i ‘Vild med dans’, så er jeg helt sikkert klar, men det bliver op ad bakke. Men uden tvivl en udfordring, som jeg ikke vil sige nej til, siger den muntre numse-fyr.
LÆS OGSÅ: Knaldperlen er klar på ‘Vild med dans’
Han har også fuldstændig styr på, hvilken dansemus, han skal sættes sammen med.
-Jeg vil gerne danse med CLAUDIA REX, da hun er yndefuld og en smuk kvinde, som uden tvivl kan sætte mig ind i de rigtige trin, forklarer han ivrig.
LÆS OGSÅ: Numse-manden søger nye numser
Dans giver bedre scorings-odds
Han er dog også af den overbevisning, at han sikkert vil få mere held med damerne, hvis han kan danse.
-Jeg vil helt sikkert have bedre odds for at score, da kvinder godt kan lide en mand, der kan danse. Og mænd der kan danse er også “sexy”. Jeg ville sikkert også tabe mig en hel del, hvilket bare er bonus, slutter Rasmus.
Om Numse-Rasmus en dag får muligheden for at deltage i ‘Vild med dans’ vides ikke, men indtil da må vi nøjes med at se ham i ‘Singleliv’, som ruller over skærmen hver onsdag klokken 20.00 på Kanal4.
LÆS OGSÅ: Rasmus: Jeg er ikke den stærke
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.