Numse-Rasmus vil stå på toppen af Kilimanjaro

Rasmus Birnbaum har sat sig ét klart mål for 2016. Han skal bestige Afrikas højeste bjerg.

X Factor, Singleliv
Af Mikkeline Andersen - 23. august 2015 kl. 13:00

Rasmus Birnbaum må siges at være en mand, der ikke er bange for at kaste sig ud på nye eventyr. I flere sæsoner har den numseglade fyr jagtet kærligheden i ‘Singleliv’, og senest har han prøvet kræfter med de kontante dommere i ‘X Factor’.
Det nyeste projekt på listen er Kilimanjaro. Afrikas største bjerg, der måler hele 5.895 meter. Ekspeditionen kommer til at finde sted i 2016, og forberedelserne er i gang, afslører Rasmus på sin blog.
Mine forberedelser går meget med at planlægge en grundig træning både på det fysiske- og det mentale plan. Megen af min træning kommer til at foregå i den danske natur med mange, lange vandreture med gradvis stigning. Men min træning kommer også til at køre med vægttræning jævnligt fordelt på mine træningspas, skriver han og uddyber:

Med hensyn til maden vil jeg igen prøve at holde mig til det sunde, uden at jeg skal køre surt i det hele. Så det bliver en god blanding.
LÆS OGSÅ: Rasmus fra ‘Singleliv’: Jeg har intet med Numse-Rasmus at gøre
Kritikerne er motivationen
Vejen til, at Rasmus næste år står på toppen af Afrikas højeste bjerg, ligger ikke lige til højrebenet, erkender den eventyrlystne ‘Singleliv’-fyr.
– Det (vægttabet, red.) bliver ikke nemt. For jeg har prøvet det før, men uden held. Men nu er jeg meget træt af mig selv, fordi jeg ikke har fået gjort noget ved det. Nu vil jeg gøre det til et projekt, som nogle vil mene, at jeg aldrig i livet vil kunne opnå, skriver Rasmus.
Men intet er umuligt, hvis viljen er der.
– Jeg må bare sige til alle kritikkerne. I kommer til at tage fejl. Jeg godt ved, at jeg har slået et stort brød op, men nu skal det være. Jeg er så tændt på det her, og jeg bliver endnu mere tændt af folk, der ikke tror på, at jeg kan gøre det.
LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus: Efter sex skal jeg spise
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.