Numse-Rasmus vil redde julen

Rasmus ‘Numsen’ Birnbaum mener, at alle skal have nogen at fejre jul med, så det har han sørget for.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 18. december 2014 kl. 14:50

Numse-Rasmus Birnbaum kendt fra ‘Singleliv’ inviterer alle til at fejre julen et par dage for tidligt. Det gør han, fordi han vil give alle en god oplevelse med julen, især hvis de ikke har nogen at fejre den med.
– Det gælder om at komme hinanden ved i julens tid. Der er mange som er ensomme i julen, og nu kan vi alle, som har lyst, komme hinanden ved, vise vi holder af hver og en af os. Simpelthen bare danse rundt om juletræet samt hygge os med hinanden, samtidig med at vi lærer nye mennesker at kende.
Sådan skriver Rasmus til sit Facebook-event, som du kan finde lige her. Hele herligheden foregår på Rådhuspladsen i København på lørdag den 20. december klokken 14.30.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kasper Birch er blevet single
Har mistet begge forældre
Rasmus har mistet begge sine forældre, og det er en af grundene til, at han har inviteret til juletræsdans.
– Jeg har ikke en far eller en mor længere. Jeg savner dem meget, og jeg savner at kunne danse omkring juletræet sammen med dem, siger ‘Singleliv’-fyren til Se og Hør. 
Heldigvis kan han i stedet fejre julen sammen med sin søster og hendes familie, hvilket han sætter stor pris på. Men det får ham også til at tænke på sin egen familiestatus.
– Det glæder jeg mig til, men det får mig samtidig til at tænke på, om jeg egentlig snart selv burde starte en familie. Men sådan noget gør man jo ikke bare fra en dag til en anden. Det kræver, at man møder den rigtige, siger han eftertænksomt, siger han til ugebladet.
 LÆS OGSÅ: Løcke afslører: Får stadig pakkekalender og adventsgaver
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.