Numse-Rasmus vil med i DR-program: Jeg er en lonely wolf

Numse-Rasmus håber på, at han er én af deltagerne, når DR blænder op for deres ekstreme realityprogram ‘Øen’.

Singleliv
Af Louise Andersen - 6. januar 2019 kl. 10:55

Det kom nok som lidt af en overraskelse for mange, at DR pludselig søgte deltagere til noget, der kunne minde om TV3-hittet ‘Robinson Ekspeditionen‘ – dog uden kamerahold, konkurrencer, udstemninger eller indblanding fra omverdenen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Linse er tilbage på skærmen

Artiklen fortsætter under denne video fra ‘Singleliv’, kunne man følge en meget ærlig Rasmus, der fortalte åbent om sin store sexlyst. Det resulterede blandt andet i fortællingen om, at han har dyrket sex med en kage.


LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’-stjerne er blevet single
Den er midlertidigt god nok, og én af dem, som har søgt om deltagelse i programmet, er Rasmus Billing Birnbaum, kendt som Numse-Rasmus fra Kanal 4-programmet ‘Singleliv’.
– Jeg er en lonely wolf. Jeg er meget enspænder – også som menneske. Jeg bliver angstprovokeret af det. De tror ikke, at man kan overleve på en øde ø, men selvfølgelig kan man det, hvis man gør det rigtigt, siger Rasmus og fortsætter:
– Som jeg har forstået det, så er der ingen konkurrencer. Du er bare dig selv, og du skal finde ud af, hvordan du vil overleve. Det er dét, jeg tænder på. Og så kommer der ikke en vært og fortæller dig, hvad du skal gøre, men du er alene med et kamera.
LÆS OGSÅ: Princess Nataschas 5-årige datter skal klippe navlestrengen
Rasmus har allerede lagt en taktik for, hvordan han vil klare sig, når han er under ekstremt mentalt pres som følge af den store udfordring med at leve på en øde ø.
– I min ansøgning skrev jeg, at jeg laver sådan en rund cirkel med sten på stranden, og den bruger jeg, når jeg får nogle pressede situationer, hvor jeg skal lufte ud. Så går jeg som en løve inde i buret og bliver helt hysterisk og får renset ud. Så er cirklen forbundet med alt det negative, og så kan jeg rase ud der, forklarer han.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare
Ifølge Numse-Rasmus er det én af de første gange, at DR kommer med et ordentligt tv-program.
– For første gang kommer DR ud med noget, jeg synes er kvalitet. De har en masse musikprogrammer, men nu er de begyndt med eksperimenter, så det her tænder jeg sindssygt meget på! 12 mennesker på en øde ø; hvordan vil du overleve?, siger han.
Rasmus får svar på, om han skal deltage i DR-programmet senest til marts 2019.
LÆS OGSÅ: Mikkel Kessler: Jeg har lært af alle Linses fejl