Numse-Rasmus vil feste for kræftramte børn

Numse-Rasmus inviterer folk til et brag af en fest, hvor formålet er at samle penge ind til syge børn.

Af Jonas Sand - 1. marts 2015 kl. 13:30

Rasmus Birnbaum – bedre kendt som Numse-Rasmus – står bag eventet ’THE REALITY OF CHARITY 2015’, hvor formålet er at skrabe penge sammen til de kræftramte børn på Rigshospitalet. Og det gør man ved at holde en fest.
Reality-stjernen inviterer alle, der har lyst til at feste, til at møde op til arrangementet, som foregår på Rosie Mcgee´s i København den 7. maj. Billetterne, der koster 150 kroner i forsalg, kan købes fra på torsdag af. Der vil være deltagelse af folk fra programmer som ’Paradise Hotel’, ’ Big Brother’, ’Kongerne’ og andre programmer, og indtægten fra billetsalget går ubeskåret til børnene på Rigshospitalet.
Du kan læse meget mere om arrangementet på HER, hvor du også kan se, hvordan du tilmelder dig.
LÆS OGSÅ: Fanfest endte i fiasko for Numse-Rasmus
Fan-event blev en fuser

Da Numse-Rasmus sidst forsøgte sig med et event på Facebook, gik det ikke specielt godt. Reality-stjernen havde inviteret folk til at møde ham, og det var der i første omgang mange, der gerne ville. I hvert fald var deltagerlisten på Facebook lang, men da arrangementet skulle afholdes, dukkede der blev to fans op – og de gik efter en halv time.
Det er heller ikke første gang, at Numse-Rasmus står i spidsen for events, der skal støtte gode formål. Sidste år forsøgte han sig med eventet ’Løb for kræft’, som han dog endte med at aflyse efter et dødfald i familien, mens han sidste jul afholdt et event på Rådhuspladsen, hvor ensomme mennesker kunne komme og hygge med ham og andre.
Reality-deltageren forsøger i hvert fald at gøre noget for andre, og vi håber, at det vil lykkes for ham denne gang.
LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus vil redde julen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.