Numse-Rasmus vil date Linse: Dejligt med et ordentligt yver

Reality-deltageren er kendt for at være vild med store numser, men nu vil han gerne udvide sin horisont.

Af Emilie Holm Egebro - 7. november 2015 kl. 11:55

Den populære ‘Singleliv’-deltager Rasmus Birnbaum fik hurtigt kælenavnet ‘Numse’ på grund af sin forkærlighed for kvinder med store bagdele. Men nu har Rasmus tilsyneladende fået sig en ny kropslig interesse. Han vil nemlig gerne date en kvinde med et stort forpari.
– Jeg kunne godt tænke mig at prøve at invitere Linse ud på en date for at vise, at det ikke kun er store røve, som jeg går efter. Jeg kunne nemlig også godt tænke mig en kvinde med et ordentligt yver. Samtidig synes jeg også, at Linse er en super cool dame, og jeg vil gerne date en kvinde med et stort K!, afslører Rasmus overfor Realityportalen.dk og fortsætter:
– Det kunne da være lækkert at komme i spabad med Linse, og vi bare kunne hygge os, få en cola sammen og snakke om livets glade dage. Mormor-Linse er jo kæk nok, når det kommer til stykket, så jeg tror da godt lige, at hun kan holde til mig.
Rasmus har endnu ikke inviteret Linse ud, men vil gerne gøre det i nærmeste fremtid. Indtil videre nøjes han med at være aktiv på datingappen ‘Bump’.
Se galleriet af Rasmus og Linse øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Rasmus fra ‘Singleliv’: Jeg har intet med Numse-Rasmus at gøre
LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus: Efter sex skal jeg spise
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.