Numse-Rasmus raser: Jeg snyder ikke! - Her & Nu

Numse-Rasmus raser: Jeg snyder ikke!

Rasmus vil mane de ondsindede rygter om hans velgørenhedsarbejde til jorden.

Af Lykke Buhl - 19. oktober 2019 kl. 09:58

Rasmus Birnbaum, bedst kendt som Numse-Rasmus fra ‘Singleliv’, har gennem de seneste år stået bag flere velgørende indsamlinger.
Realityarrangementet Støtteshow, der skal samle penge ind til Knæk Cancer, skal han næste år afholde for tredje gang, og så er han ophavsmanden bag projektet ‘We care about African football’, hvor han har samlet fodboldudstyr ind til et ghanesisk fodboldhold, som han nu samler ind til at lære at svømme.
Trods de gode intentioner og talrige frivillige arbejdstimer, så plages Rasmus stadig af ondsindede rygter om, at han skulle snyde med sine velgørende projekter til egen fordel. Sådanne rygter har blandt andet kostet ham mulige samarbejdspartnere.
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Jessica viser sønnen frem: Det skal han hedde

“Jeg håber, de har dårlig smag i munden nu”

Men nu er regnskabet for hans seneste indsamling, Støtteshow 2019, blevet godkendt af Indsamlingsnævnet – ligesom alle hans tidligere indsamlinger er blevet det. Du kan se det nye godkendte regnskab HER.
– Det er røvirriterende, at folk starter en kampagne om, at jeg snyder. Men jeg har styr på det, jeg laver. Vi har styr på regnskaberne, vi har en forening, vi har et CVR-nummer, vi har vedtægterne i orden, det bliver godkendt af Civilstyrelsen i Danmark – det er det højeste niveau, du kan få godkendt dit regnskab på, fortæller Rasmus til Realityportalen og fortsætter:
– Alle de tvivlere, der har været omkring mig, håber jeg har dårlig smag i munden nu. De er sikkert ligeglade, men nu føler jeg, at den sag er helt lukket, lyder Rasmus’ kommentar til regnskabsgodkendelsen for Støtteshow 2019-indsamlingen.
LÆS OGSÅ: Endnu en indsamling: Vil Numse-Rasmus bare have en gratis ferie?
Men selvom Rasmus nu vil se bort fra rygtemagerne, fordi han atter engang har modbevidst dem, så betyder det ikke, at de ikke har fået ram på ham til en vis grad.
– Jeg er blevet bombet med det her, og det gør sgu faktisk ondt, at man gør noget for en global sag – min mor og far er fucking døde af kræft, altså, hvad fanden tænker de selv. Jeg bruger så mange timer på det her, og jeg har ro i sindet. Men jeg har brug for at få manet de her rygter til jorden, lyder det fra Rasmus.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-par er blevet kærester

Derfor er der ingen udgifter

Det regnskab, der netop er blevet godkendt for indsamlingen til Knæk Cancer i forbindelse med Støtteshow 2019, ser da også meget simpelt ud. Her kan man se, at der blev samlet 42.477 kroner ind, mens der ingen udgifter var. Og så står der faktisk ikke så meget andet.
LÆS OGSÅ: CHOK: Stort reality-bryllup aflyst
For kan det virkelig passe, at man ikke har nogen udgifter forbundet med at planlægge og afholde en stort anlagt realityfest som Støtteshow?
– Vi er kun interesseret i at skaffe nogle penge til Knæk Cancer. Vi er ikke interesserede i at have nogle udgifter i forbindelse med det her, fordi så er det jo bare plus og minus hele tiden, og så tager det endnu længere tid at samle pengene ind. Så derfor sier vi dem fra, der vil have penge for at være med, så finder vi nogle andre, forklarer Rasmus og uddyber:
– Lokalerne på Rosie McGees har ikke kostet os noget, og dem, der ville køre i limousinerne, skulle selv betale for det, lyder Rasmus’ eksempler.
LÆS OGSÅ: Monique raser: Jeg er så skuffet over Mark
Rasmus slutter derfor bestemt heller ikke velgørenhedsarbejdet her. Til næste år er han nemlig endnu engang klar til at afholde Støtteshow, denne gang for alle på Rådhuspladsen i København.
– Jeg håber, at den tvivl, der er sået om mig, er godt og grundigt begravet nu. Så jeg håber, at alle vil komme og støtte op om den gode sag til Støtteshow 2020, afrunder han.
LÆS OGSÅ: Utilfreds Princess Natascha tvunget til flytning