Numse-Rasmus langer ud efter Linse: Det er plagiat!

‘Singleliv’-deltageren er langt fra imponeret over realitykollegaen.

Af Jonas Sand - 24. januar 2018 kl. 13:26

I et interview med Børsen fortalte Linse Kessler i går, at hun nu tager 40.000 kroner for at møde op til autografskrivninger i blandt andet storcentre.
–Første gang, jeg blev inviteret ud til autografskrivninger, var i Aalborg Storcenter, og de tilbød 15.000 kroner plus moms. Det takkede jeg ja til, men fandt hurtigt ud af, at det ikke kunne svare sig. Slet ikke, hvis jeg skulle dele med nogle, sagde hun til avisen og fortsatte:
– Så tænkte jeg: “Nja … det er måske ikke så god forretning nu, men promoveringen og at vi hygger os med vores fans, det er et ret vigtigt”. Det er skidehårdt at skrive autografer, så jeg gør det sjældent. Men nu tager jeg 40.000 kroner for det.
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand
LÆS OGSÅ: Lykkelig Numse-Rasmus: Jeg skal giftes i Afrika

Artiklen fortsætter under denne video fra ‘Singleliv’, kunne man følge en meget ærlig Rasmus, der fortalte åbent om sin store sexlyst. Det resulterede blandt andet i fortællingen om, at han har dyrket sex med en kage.


LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus: Jeg er ikke en klam, liderlig satan
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare
Og det har fået vreden frem hos Rasmus Billing Birnbaum – også kendt som Numse-Rasmus fra Kanal 4-serien ‘Singleliv’.
– Jeg synes, det er plagiat at gøre det på den måde mod hendes egne fans, skriver han i et opslag på sin Facebook-profil, og over for Realityportalen.dk uddyber han:
– Min ærlige mening er, at det er trist, slår realitydeltageren fast uden at give et nærmere svar på, hvorfor det er plagiat (når man direkte efterligner et produkt, men fremviser det som noget originalt, red.).
Hvordan kan det være, at du synes, det er plagiat?
– Jeg mener ikke, at Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi tager 40.000 for at give deres fans autografer. Så jeg synes, det er lidt trist. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal forklare det på en pæn måde, for jeg er ikke ude efter Linse – langt fra. Det har slet ikke noget med det at gøre. Men når man er så stor en tv-personlighed, som Linse er, så skulle man egentlig bare gøre det gratis for sine fans. For har man ingen fans, har man ingen forretning. Det undrer mig bare, for hun er så stort et menneske.
– Jeg synes, det er brandærgerligt, at et så stort menneske med et stort hjerte på så mange måder tager 40.000 for autografer. Jeg kunne forstå, hvis det var merchandise, men autografer? Ah …
LÆS OGSÅ: Numse Rasmus udfordrer Fie Laursen: Tør du overnatte med mig?
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg vil overnatte med Numse-Rasmus, hvis …
Kunne du selv finde på at tage penge for autografer?
– Aldrig i livet.
Så hvis nogen tilbyder dig 40.000 kroner for at møde op i et storcenter for at skrive autografer, så vil du sige nej?
– Ja. Jeg vil hellere komme gratis og give pengene til velgørenhed, slår Numse-Rasmus fast.
Her kan du læse hele Linse Kesslers interview med Børsen, hvor hun blandt andet fortæller, hvordan hun har det med at bygge en forretning op, og hvor meget hun indtil videre har tjent på sit hus i Dragør.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Familien fra Bryggen’ holder lang pause
LÆS OGSÅ: Amalie efter Peters kærlighedserklæring: Sådan er vores forhold nu