Numse-Rasmus klar til 'Robinson Ekspeditionen'

Den velkendte ‘Singleliv’-deltager er ny klar til nyt reality-eventyr.

X Factor, Singleliv
Af Emilie Holm Egebro - 25. november 2016 kl. 9:03

Det var i ‘Singleliv’, at vi første gang stiftede bekendtskab med den udadvendte Numse-Rasmus. Han har sidenhen deltaget i ‘Et ton cash’ og ‘Helt i Skoven’, men også forsøgt at komme med i flere andre reality-programmer såsom ‘Paradise Hotel’ og ‘X Factor’ – dog uden held.
For nyligt afslørede han, at han har været til casting til ‘Dagens mand‘, og nu har han søgt om deltagelse til endnu et reality-program.
– Jeg har meldt mig til ‘Robinson Ekspeditionen’, fordi jeg har noget, som jeg skal bevise overfor mig selv som menneske. Jeg vil gerne flytte mig mentalt og psykisk på et højt plan, så det kan mærkes, og jeg vil vinde, forklarer Numse-Rasmus til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Burger: Nej tak til Numse-Rasmus i ‘Dagens mand
– Jeg har ikke meldt mig bare for at komme på tv, men fordi jeg har så meget respekt for ‘Robinson’. Jeg vil gå gennem ild og vand for at vinde, og jeg vil fjerne enhver brik, der står i vejen for at nå målet. Jeg har mig selv med hele vejen igennem og stoler kun på mig selv. Så jeg er klar på så meget modstand!
Nu venter Numse-Rasmus derfor i spænding på at få at vide, om han er blevet udtaget til ‘Robinson Ekspeditionen’ og ‘Dagens mand’.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Numse-Rasmus har meldt sig til ‘Paradise-Hotel’
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Numse-Rasmus i ‘X Factor’
LÆS OGSÅ: Endnu en reality-stjerne er klar til ‘Dagens mand’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.