Numse-Rasmus: Jeg er ikke en klam, liderlig satan

‘Singleliv’-deltageren slår fast, at selv om han har et ry som pervers og klam, så er det slet ikke sandheden.

Af Jonas Sand - 20. januar 2016 kl. 10:30

Rasmus Billing Birnbaum – bedre kendt som Numse-Rasmus – deler vandene, når han dukker op på tv. Tit modtager han negative kommentarer, der fortæller ham, at han er pervers og klam, men på sin Facebook-side slår han fast, at det slet ikke forholder sig sådan.
– I skal vide, at jeg ikke er en klam, liderlig satan, som mange går og tror. Jeg er bare en almindelig fyr, som aldrig gør nogen fortræd eller noget. Men jeg skal læres at kende, og I skal gøre jeres egne holdninger og meninger og ikke lade jer påvirke af, hvad I skal mene eller ikke mene, skriver han.
LÆS OGSÅ: Numse-manden afslører: Jeg har dyrket sex med kage
– Men jeg er et menneske med hjertet på det rigtige sted og troen på det bedste i alle. Den egenskab har jeg, og jeg nyder at have den, fremfor at dømme alle før man egentligt kender personerne.
Men selv om Numse-Rasmus har et dårligt ry blandt mange, så håber han, at folk kan se bort fra det.
– Så jeg vil afslutningsvis sige, at man ikke skal være bange for at kende mig, for jeg er et godt og dejligt, varmt menneske med et hjerte af guld og vil det bedste for alle. Evig varme og kærlighed fra mig, slutter han.

Til alle mine venner følger i skal vide jeg ikke en klam liderlig satan som mange går og tror jeg er. Jeg er bare en…
Opslået af Rasmus Billing Birnbaum på 16. januar 2016

Se flere billeder af Rasmus Billing Birnbaum i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV3 snupper Numse-Rasmus: Med i ny tv-satsning
VIDEO: Numse-Rasmus smidt ud af talentprogram
LÆS OGSÅ: DATOEN PÅ PLADS: ‘Familie fra Bryggen’ vender tilbage

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.