'Numse'-Rasmus inviterer til 'FANDAG'

Den numseglade fyr inviterer hele Danmark på øl og sodavand i sin private bolig. Her er alle spørgsmål tilladt!

Singleliv
Af Dan Bjerggård - 7. marts 2014 kl. 12:02

Han er kendt som fyren, der er glad for store numser, og som ikke har et problem med at fortælle sine dates om de forskellige kønssygdomme, som han har stiftet bekendtskab med.
Og nu har alle, børn som voksne, den unikke mulighed for at stifte et bedre bekendtskab med den numseglade fyr. Han holder nemlig ‘FANDAG’ hjemme i privaten, hvor man kan få et eksklusivt indblik i  ‘Numse’-Rasmus’ tilværelse.
– Jeg vil gerne gøre noget anderledes og skille mig ud fra mængden af andre realitydeltagere. Derfor inviterer jeg mine mange fans og følgere hjem til mig, da jeg er helt i øjenhøjde med folk, siger Rasmus til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Numse’-Rasmus: Sådan tilfredsstiller du en kvinde
‘Folk må spørge om alt!’ 

Alle interesseret er inviteret når 'Numse'-Rasmus holder FANDAG i privaten. Se mere på det officielle facebook arrangement. (Foto: Rasmus Billing Birnbaum)

Alle interesseret er inviteret når ‘Numse’-Rasmus holder FANDAG i privaten. Se mere på det officielle facebook arrangement. (Foto: Rasmus Billing Birnbaum)


40-årige Rasmus Billing Birnbaum er kendt fra blandt andet ‘Et ton cash’ og ‘Singleliv’, og for at være særlig åben omkring sig selv og sit privatliv. Så skulle du sidde inde med spørgsmål om Rasmus’ mange forskellige dates eller andet, er han åben for en snak.
– Folk skal sgu bare spørge løs. Tanken bag ‘FANDAG’ er, at både børn og voksne skal have en god dag. Der er ikke noget, som folk ikke må spørge om, og de kan både få en sodavand eller en øl hos mig, hvis de skulle få lyst, siger Rasmus.
LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Claus: Derfor inddeler jeg piger efter udseende
Tilbagevendende succes
Fandagen er ikke nyt for ‘Numse’-Rasmus, som tidligere har lavet et lignende arrangement, som ifølge singlefyren selv var en stor succes.
-Sidste gang jeg holdt ‘FANDAG’, var på et hotel i Kgs. Lyngby nord for København. Der kom omkring 80 mennesker på tre timer, som havde en masse spørgsmål omkring det at være på TV, mine dates med mere.
Skulle du have lyst til at møde realitystjernen, så kan du tilmelde dig arrangementet på facebook her.
LÆS OGSÅ: ‘Numse’-Rasmus’ date finder køkken-porno
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.