Numse-Rasmus fra 'Singleliv': -Jeg er liderlig

Foråret gør den numsefikserede singlefyr vild i varmen, og når sommertøjet kommer frem hos kvinderne, så kommer lysterne i kog hos Rasmus

Af Louise Vilsbøl - 13. maj 2012 kl. 18:54

Foråret nærmer sig, og det kan mærkes i kroppen, fortæller Rasmus fra Kanal4-serien ’Singleliv’. Det er nemlig ikke kun blomsterne og træerne, der springer ud i fuld flor – det gør hormonerne i singlefyren også.
– Jeg bliver rigtig meget kåd om foråret, jeg er helt vildt liderlig hele tiden. Man gider bare ikke tage højre hånd og rykke i piben, man vil mærke en varm krop, fortæller han.
Derfor er der også fuld gang i flirteriet, men det er der nu hele året rundt, understreger singlefyren. Med et kamerahold i nakken flirter og scorer Rasmus både forår, vinter, sommer og efterår. Men om foråret er det nemmere at score, mener han.
– Foråret har en effekt på folk, og så begynder alle at gå letpåklædt, det sætter altså gang i noget, konstaterer vildbassen.

Scoretricks er tamme

Og når det sætter gang i noget, så skal der scores, men der er ingen scorereplikker eller rutiner, som Rasmus bruger og kan give videre.
Ej, scoretricks er tamme, mener han og tilføjer, at han faktisk er ret dårlig til at score – men han forsøger sig så tit han kan.
Derfor er han også meget engageret, når han skal forberede sig til en date – så skal det hele spille, som han siger, især når der også ofte er et tv-hold i ryggen. Og hans næste date vil man også kunne se i ’Singleliv’, her skal han speeddate 10 kvinder i en bus i Århus, mens de kører rundt i byen.

Bliver du også forårs-kåd??

Skriv din kommentar i kommentarfeltet herunder.