Numse-Rasmus forvist fra Reality Awards: Det er slet ikke i orden!

Det er bestemt ikke en tilfreds Numse-Rasmus, der ikke måtte komme ind til fredagens Reality Awards.

Af Emilie Holm Egebro - 15. januar 2018 kl. 11:01

Det var en vred Numse-Rasmus, der fredag nat sendte Realityportalen.dk en besked med teksten:
– Så blev legenden nægtet adgang til Reality Awards. Hold kæft et cirkustelt!
STORT GALLERI: Så vildt var årets Reality Awards
LÆS OGSÅ: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste
Tidligere på aftenen havde Realityportalen.dk ellers mødt ham til til Pre Reality Awards, hvor han sammen med en lang række andre realitydeltagere varmede op til aftenens store begivenhed. Det blev dog kun til opvarmnings-festen for ‘Singleliv’-deltageren, for da han ankom til Docken i København, hvor selve Reality Awards løb af stablen, blev han nægtet adgang i døren.
–  Jeg havde købt billet til Reality Awards, og det viser sig så, at jeg ikke er velkommen. Det slår mig rigtig meget, og jeg forstår det ikke rigtig. Det undrer mig over hvorfor. Jeg har godt nok haft nogle kontroverser med arrangøren Kit Nielsen, da jeg bare har sagt til hende et par gange, hvad jeg tænkte. Jeg har derfor ikke gjort noget forkert, for vi har ytringsfrihed i Danmark, fortæller Numse-Rasmus i en YouTube-video:
SE BILLEDET: ‘Årgang 0’-Mathilde har fået ny kæreste
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
– Jeg bliver irriteret og sur, fordi jeg har brugt fem-seks timer på at komme fra Aalborg til København. Jeg har været sur på Kit, fordi hun har skrevet en bog om reality-deltagere og mig selv, hvor hun skrev noget om mig, uden at hun havde mit samtykke. Jeg har ikke bedt om at stå i den her jubilæumsbog på nogen måde. Så hun kan jo kun forvente, at folk bliver sure, når der står noget, der er twistet på en måde. Men jeg forstår ikke, hvorfor man afviser mig til festen. Hvad er denne begrundelse? Det er også pinligt og irriterende, at man som arrangør ikke siger til mig, at jeg ikke er velkommen. Jeg føler mig meget skuffet, og jeg vil ikke finde mig i den behandling. Det er slet ikke i orden, at man som arrangør kører den måde, uddyber han.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV3 genopliver populært realityprogram
LÆS OGSÅ: Susan K vender tilbage på skærmen
Arrangøren af showet, Kit Nielsen, skriver følgende i et Facebook-opslag som forklaring på hændelsen:
– Et par stykker er nægtede adgang til showet, og det synes jeg at have forklaret gennem artikler og interview gennem tiden, så det gider jeg ikke kommente på igen. Mine udtalelser ligger tilgængelige på nettet, så I kan bare læse dem der. Den eneste bemærkning, jeg vil tilknytte, er, at den ene person, der blev nægtede adgang til showet (igen), naturligvis fik refunderet sin billet.
Her henviser hun til, at Numse-Rasmus tidligere har forsøgt at købe et domæne med navnet Reality Awards, hvor han ville sælge billetter til et lignende event i Aalborg, selvom han intet har at gøre med showet.
LÆS OGSÅ: Utilfreds Numse-Rasmus boykottede Reality Awards: Nu fortæller han hvorfor
LÆS OGSÅ: Irina om bruddet: Gjorde alt for at holde misbruget hemmeligt