Numse-Rasmus' første foredrag: Sådan gik det

Reality-deltageren er gået på scenen for at fortælle om bagsiden af medaljen.

Af Jonas Sand - 8. december 2015 kl. 14:59

Rasmus Billing Birnbaum – der bedst er kendt som Numse-Rasmus – fortalte i sidste måned, at han sprang ud som foredragsholder. Her ville han fortælle om bagsiden af medaljen som reality-deltager, og i går gik han så på scenen for første gang.
‘Singleliv’-deltageren stillede sig frem foran en gruppe elever på Østhimmerlands Ungdomsskole, og efterfølgende var han godt tilfreds.
– Det gik fantastisk godt. De unge fik en overraskel, og de var meget glade for foredraget, hvor jeg gik i dybden med reality og fortalte om de hårde konsekvenser, det kan indebære, fortæller Rasmus, der blandt andet talte om haters, stalkers og dårlig økonomi, til Realityportalen.dk.
– Jeg var godt nok nervøs inden, men jeg er virkelig tilfreds. Jeg nåede virkelig ud til disse unge mennesker, og bagefter sagde de, at de nu havde fået et andet syn på reality-tv.
Numse-Rasmus skal i løbet af den næste tid ud til flere foredrag på diverse ungdoms- og efterskoler rundt omkring i landet.
Se flere billeder fra foredraget i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Kom til foredrag med Numse-Rasmus
HØR SELV: Kan Numse-Rasmus synge?
LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus vil date Linse: Dejligt med et ordentligt yver
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.