Numse-Rasmus får rolle i ny dansk film - Her & Nu

Numse-Rasmus får rolle i ny dansk film

Rasmus kommer til at spille sammen med nogle prominente navne.

Af Louise Vilsbøl - 31. august 2017 kl. 16:55

For en måned siden offentliggjorde Numse-Rasmus sit comeback og meldte sig klar til atter at indtage de danske tv-skærme og reality-verdenen, men nu lader det altså til, at hans comeback bliver på det store lærred fremfor på de små tv-skærme.
Han har i hvert fald fået en rolle i en ny dansk kortfilm, som har prominente navne som Søren Hauch-Fausbøll og Troels Thorsen på rollelisten. Filmen hedder ‘Seamonifier’, og Numse-Rasmus blev forleden kontaktet af filmens instruktør Nikolaj Storgaard Mortensen via sin profil på OnlineCasting.
– Jeg sagde ja med det samme. Det passer jo fint med, at jeg selv har gang i noget af den slags. Jeg er jo frisk på hvad som helst, som I ved, så jeg er ikke afvisende overfor, hvis det er den vej, jeg skal gå. Det skal nok blive godt, siger Numse-Rasmus til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus: Jeg er ikke en klam, liderlig satan
Artiklen fortsætter under denne video fra ‘Singleliv’, kunne man følge en meget ærlig Rasmus, der fortalte åbent om sin store sexlyst. Det resulterede blandt andet i fortællingen om, at han har dyrket sex med en kage. Se det sjove klip herunder:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg vil sove sammen med Numse-Rasmus, hvis …
Ifølge Rasmus finder optagelserne sted ved bunkerne i Løkken, og filmen foregår i en verden, hvor mænd er ved at uddø, da man kan lave sæd uden brug af mænd. Mændene har et sidste sted, hvor kvinder ikke kommer, og det er i bunkerne på stranden. Her kan de råbe deres frustrationer udover havet og drikke øl nede i bunkeren.
Rasmus’ rolle bliver som en af de mænd, der står på bunkeren og råber. Men selvom det ikke er en hovedrolle, så er Rasmus ikke i tvivl om, at det bliver en fed oplevelse, og det skræmmer ham ikke, at nogle af skuespillerne er store stjerner.
– Jeg glæder mig rigtig meget til at være med i den her film, og jeg glæder mig rigtig meget til at prøve kræfter med at spille sammen med nogle andre mennesker, som jeg aldrig har spillet sammen med og prøve, om skuespil er noget for mig. Man kan lære meget, hvis man har talentet, og det er det, jeg håber på, lyder det optimistisk fra Numse-Rasmus.
Optagelserne finder sted i morgen, og det er de sidste optagelser, før kortfilmen er i kassen.
LÆS OGSÅ: Geggo dropper drømmebryllup
LÆS OGSÅ: Numse Rasmus afslører: Klar til ‘Vild med dans’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.