Numse-Rasmus: Efter sex skal jeg spise

Den velkendte ‘Singleliv’-fyr løfter sløret for, hvordan han er som kæreste.

Singleliv
Af Emilie Holm Egebro - 8. juli 2015 kl. 8:00

Når man går ind til et længerevarende forhold, er det vigtigt at kende hinanden godt. Derfor er de første tre måneder som kærester også kun en prøveperiode, hvis man spørger Rasmus ‘Numse’ Billing Birnbaum fra ‘Singleliv’. Han afslører nu, hvordan han selv er som kæreste.
–  Jeg er meget åben i et forhold og vil gøre det bedste hver gang. Tror du, at jeg er en kedelig kæreste-type? Absolut ikke. Dog drikker jeg slet ikke alkohol, men af den grund er jeg ikke kedelig over for min partner, skriver Rasmus på sin blog og fortsætter:
– Jeg har også dårlige sider som kæreste. Øv, men det er sandt. Jeg har utrolig dårlig tålmodighed, men trækker vejret en ekstra gang. Jeg er også dårlig til at putte efter sex, for efter sex skal jeg spise. Jeg ved ikke lige hvorfor, men derefter kan vi putte.
LÆS OGSÅ: SMUGKIG: SE drengenes frække numser
Dejligt at vaske hår på hinanden
Numse-Rasmus nyder at have en kæreste, og de mange ting, man kan lave sammen. Især er der to ting, han er ekstra vild med.
– Jeg elsker meget at ligge i ske, det gør mig glad i kroppen. Og jeg er bare en, der er vild med at være i bad sammen med min kæreste og vaske hår på hende. Det er så dejligt. Så er man også fri for at gå til frisøren, forklarer Rasmus og slutter:
– Jeg er slet ikke så dårlig en kæreste at få, og jeg er heller ikke utro. Jeg accepterer ikke utroskab. Jeg kan sagtens tilgive, men glemmer ikke, så derfor får hun aldrig chancen igen alligevel.
LÆS OGSÅ: CHOK: Ærlig Numse-Rasmus: Håber, jeg ikke vågner op
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.