Numse-Rasmus afslører: Slut med 'Singleliv'

Numse-Rasmus afslører: Slut med 'Singleliv'

Reality-deltageren har valgt at trække sig fra Kanal 4’s populære datingprogram, afslører han nu.

Af Jonas Sand - 5. oktober 2015 kl. 13:59

I flere år har tv-seerne stiftet bekendt med Rasmus Billing Birnbaum – bedre kendt som Numse-Rasmus – når han på Kanal 4 har medvirket i datingprogrammet ‘Singleliv’. Men det er slut nu.
– Jeg har valgt at trække mig fra programmet. Nu har jeg lavet syv eller otte sæsoner, og jeg er stadig single. Jeg synes, det er på tide at komme videre i teksten og lade andre komme til, fortæller Rasmus til Realityportalen.dk.
– Når man har lavet noget i så lang tid, så kommer det til at sidde på rygraden. Det bliver ikke sjovt at lave længere, og så kan jeg jo bruge alt den tid på så meget andet. Det er en definitiv beslutning.
SE VIDEOEN: Numse-Rasmus i øm duet med ‘X Factor’-vært
Søger efter arbejder
Alt den tid, som realitydeltageren nu får til sig selv, skal blandt andet bruges på jobsøgning. Rasmus er nemlig stadig på jagt efter et arbejde – noget, som kan være svært at finde, mens man deltager i diverse realityprogrammer.
– Hvor mange af os i branchen har egentligt et decideret arbejde? Jeg tror ikke, jeg kan tælle ti. Og selv om det er fantastiske mennesker, så må jeg også bare indse, at noget skal ændre sig, hvis jeg vil have et arbejde.
– Jeg vil ikke sidde som en ludfattig 50-årig uden at eje kongens mønt. Jeg har haft en god tid i denne branche, men jeg er også nødt til at tænke på fremtiden, fortæller Rasmus.
HØR SELV: Kan Numse-Rasmus synge?
Afslag på ansøgninger
Rasmus er uddannet serviceøkonom og har desuden stor erfaring med diverse forskellige erhverv. Alligevel oplever han, at der kommer et afslag, hver gang han sender en job-ansøgning af sted.
– Mit navn står der, og så tager det ikke lang tid søge på det. Og så dukker der en masse med ‘Numse-Rasmus’ op. Jeg fortryder intet af det, som jeg har sagt eller gjort, men det navn er ikke et, jeg har givet mig selv.
– Jeg ved godt, at jeg stadig vil dukke op i søgninger på mit navn, og måske er jeg naiv. Men jeg tror, at det kommer til at hjælpe. Efter årets Reality Awards regner jeg med at trække mig langsomt ud af mediebilledet, siger Rasmus.
Den næste sæson af ‘Singleliv’ er allerede optaget, og der medvirker Rasmus. Men han slår altså fast, at det er sidste gang, han medvirker fast i Kanal 4-programmet.
Realityportalen.dk har været i kontakt med SBS Discovery, som hverken vil be- eller afkræfte oplysningerne.
Se flere billeder af Numse-Rasmus i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus vil stå på toppen af Kilimanjaro
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.