Alberto vender tilbage: Giver mig selv ny karakter hver fredag

Albert har det bedst med at give sig selv et andet navn, når han går på dansegulvet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 19. november 2020 kl. 14:12

Fredag efter fredag går Albert Rosin Harson og Jenna Bagge videre i ‘Vild med dans’, så noget tyder på, at Alberts taktik med at give sig selv en ny personkarakter hver uge virker.

– I aften er jeg Mr. Pinstripe Suit, lød det fra den 18-årige skuespiller, efter han fredag aften havde været på gulvet i en quickstep iført et nålestribet sæt og 50’er-inspireret frisure.

LÆS OGSÅ: Silas lagt for had: Overvejer at trække sig fra ‘Vild med dans’

(Henrik R. Petersen.)

Her fik parret 28 point og stor ros fra dommerne, på trods af at Anne Laxholm noterede, at der var omkring 50 hæle for meget.

– Jeg giver mig selv en karakter hver gang, og Jenna plejer at være rigtig god til at forklare mig dansen som en karakter. Hun er lidt min instruktør, der instruerer mig i, hvilken karakter jeg skal være. I wienervalsen er jeg for eksempel Albert gentleman, siger han.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree taler ud om Jannis medvirken i ‘Forsidefruer’

Sideløbende med ‘Vild med dans’ lever Albert sig ind i en endnu en karakter, for der spiller han en rolle i teaterstykket ‘Fridas fucking jul’.

Næste fredag skal ‘Vild med dans’-parret danse pasodoble, som Albert kalder for tyrefægterdansen.

– Det bliver sjovt. Jeg havde en karakter, jeg kaldte Alberto, helt tilbage fra den første dans, hvor vi dansede tango. Han skal tilbage nu, hvor jeg skal være meget macho. Det er mit arbejde at leve mig ind i en karakter, så der skal jeg bare leverer, siger Albert.

LÆS OGSÅ: TV 2 bekræfter: Corona-smitte på ‘X Factor’-holdet