Nu taler Nicklaes ud: Fortryder natten med sin bedste vens dame

Nickales kyssede med sin bedste vens store kærlighed. Nu fortæller han, hvorfor han kunne få sig selv til det, og hvordan venskabet er i dag.

Af Caroline Grønne Wigdal - 7. december 2020 kl. 6:55

Man skulle tro, at de to bedste ‘Ex on the Beach’-venner skulle have endnu en oplevelse for livet sammen, da Nicklaes tjekker ind i den festlige villa.

Men sådan går det desværre ikke. For han når kun lige at lande, så vælger tabletten at sende Asbjørn hjem til Jylland.

LÆS OGSÅ: SE HER: De kendtes værste julegaver

For ham gør det ondt at sige farvel til alle, men det gør især ondt at sige farvel til Lærke, som flere andre fyre i villaen er interesserede i.

Der er ting, jeg fortryder mere

Heriblandt åbenbart også Nicklaes, som på sin anden nat vælger at tage Lærke med i suiten, selvom han ved, hvor glad Asbjørn er for hende. Og i suiten ender det med mere end et enkelt kys.

LÆS OGSÅ: Amanda: Sådan føles det at følge Nicklaes i ‘Ex on the Beach’

Han fortryder sig valg, men det er nu ikke kysset med Lærke, der siden har fyldt i hans dårlige samvittighed.

– Der er nok ting, jeg fortryder mere, siger Nicklaes, der på nuværende tidspunkt ikke kan komme det nærmere.

Han forklarer sit valg:

– Jeg handlede, som jeg gjorde, fordi det er ‘Ex on the Beach’, og når man bliver lukket inde i den villa med de få mennesker, der nu er, så er man nødt til at udforske de muligheder, man finder interessante, og gøre ting, som man ikke nødvendigvis ville gøre derhjemme. Det forstår Asbjørn også godt.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-vinder afslører fortid med Casper Christensen

Man fornemmer som seer af realityprogrammet også, at hunken har lidt dårlig samvittighed, men alligevel er Lærke så fristende, at han ikke kan holde sig fra hende.

I dag er der heldigvis ingen skår i Asbjørn og Nicklaes’ venskab.

-Der er ingen sure miner. Mit forhold er godt til både Lærke og Asbjørn. Jeg har ses en del med dem begge to. Asbjørn er jo stadig en af mine bedste kammerater.

LÆS OGSÅ: Ung mor måtte i nat ringe 112