NU TALER MICHAELA: Caspers historie mangler afgørende detaljer

‘Bachelor’-bejlerinden mener ikke, Caspers version er retfærdig, da han bevidst har valgt at udelade vigtige detaljer.

Af Anna Løwe - 20. juli 2021 kl. 11:01

Har man fulgt med i ‘Bachelor’, ved man, at Casper endte med at vælge Michaela. Man ved også, at de to ikke holdt efter hjemkomsten, fordi Casper følte sig forladt i lufthavnen, da Michaela ikke ventede på ham som aftalt. Derfor valgte Casper at bryde med Michaela over telefonen kort tid efter.

LÆS OGSÅ: Forladt i lufthavnen: Hun knuste mit hjerte

Det er i hvert fald sådan, Caspers version lyder. Nu har Michaela valgt også at udtale sig, og i et eksklusivt interview med Realityportalen afslører hun en version, der er en helt anden.

– Det, jeg har oplevet er, at vi har misforstået hinanden for det første, fortæller Michaela og fortsætter:

– Der var ikke nogen, der ville forlade nogen i lufthavnen. Jeg ventede på ham i en time, hvor han ikke dukkede op, og det er derfor, jeg smuttede videre, da jeg havde planer med familie og venner, og det havde jeg sagt til ham. Han dukkede ikke op efter en hel time, og så blev jeg nødt til at tage af sted. Jeg kunne ikke skrive eller ringe til ham, før jeg kom hjem, fordi min telefon gik i stykker på Rhodos. Så ringer han til mig efter to-tre timer, hvor jeg fortæller ham, at jeg jo er hjemme, for jeg havde jo de her planer.

– Jeg synes, det er dårlig stil fra hans side, at han ikke fortæller, at han godt vidste, at jeg havde planer, når jeg var landet, for det havde jeg fortalt ham.

Artiklen fortsætter efter billedet …

Casper og Michaela (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

LÆS OGSÅ: Jaffer og Bolette: Sådan skjulte vi os for offentligheden

Deler ikke de samme værdier

Casper har hele tiden fortalt, at han brød forbindelsen, fordi det gik op for ham, at han og Michaela ikke havde det samme værdigrundlag grundet episoden i lufthavnen. Men den præmis køber Michaela ikke.

– Jeg føler, der er tale om en misforståelse, for så har han jo ikke lyttet til det, jeg har sagt til ham. Han ved godt selv, at han ringede til mig to-tre timer senere. Han var godt klar over, at jeg havde de her planer. Jeg forstår ikke hans tvivl. Man skal kunne kommunikere i forhold, hvis man er ked af noget og ikke bare droppe hinanden efter én enkelt episode. Så for mig er det ikke en god nok grund til at afslutte forholdet, og det er ærgerligt, at han tog det så tungt, at han ikke ville kommunikere og arbejde på tingene.

LÆS OGSÅ: Afvist i sidste øjeblik: Nu er hun flyttet sammen med kæresten

Men han sagde jo, at du ikke kunne forstå, at han var blevet ked af det, og derfor valgte han at bryde forbindelsen?

– Det er meget groft, den måde, han forklarer det. Kærlighed handler jo også om, man skal have tolerance overfor hinanden. Han siger jo, at han har valgt mig af kærlighed. Ingen er perfekt, jeg kan også have sagt nogle ting, han har misforstået. Men hvis han ikke er interesseret i mig som person, så kunne han jo bare have sagt det. Han dømmer mig så hårdt på så kort tid og dømmer mine værdier på én situation. Det er ikke nok til at vurdere, hvordan jeg er som person, forklarer Michaela, der mener, at hele situationen er ærgerlig:

– Casper gav jo mig den sidste rose, men jeg er faktisk i tvivl om, hvorvidt han fortryder det, for det virker lidt sådan. Det er synd, han vinkler historien sådan. Det var jo ham, der gav den sidste rose til MIG. Så det er ærgerligt, han ikke kan stå ved sit valg.

LÆS OGSÅ: Casper afslører: Jeg talte med Stine efter hjemkomsten

Skuffet over Caspers indsats

Indtil nu har seere kunnet læse, hvordan Casper følte sig forrådt og havde det fysisk dårligt hele vejen hjem til Aarhus. Men for Michaela havde hjemrejsen heller ikke været en dans på roser:

– Aftenen efter den sidste roseceremoni følte jeg, at det var mig, der gjorde en indsats. Casper virkede fraværende og sagde, at han skulle fokusere på at pakke sin taske, da vi skulle med flyet dagen efter, fortæller Michaela om oplevelsen om fortsætter:

– Jeg ville jo gerne fejre, at vi skulle være sammen. Så jeg blev skuffet. Alt var reelt fra min side, men det kræver en indsats fra begges sider. Hans indsats stoppede efter, han gav mig den sidste rose. Handling siger mere end ord. Der var vin og sushi, og jeg spurgte, om vi skulle danse og høre musik og springe i poolen, men han havde travlt med at få pakket sin kuffert. Mit perspektiv mangler helt klart i historierne, men jeg har haft nogle personlige ting, jeg har skulle arbejde med, så jeg føler mig først klar til at dele mit perspektiv nu.

LÆS OGSÅ: Spirituelle Bendtner vil rense huset for Philines energi

Hun fortsætter:

– Jeg følte mig også forrådt. Den mand, der valgte mig, er ikke nogle steder at finde. Jaffer og Bolette fulgtes hele vejen hjem og holdt i hånden i flyet, og det var jo sådan, det skulle være. Jeg ønskede at sidde ved siden af Casper i flyet og prøvede at arrangere det. Men Casper sagde, at det var ligemeget, og at det var en hurtig tur hjem. Dér blev jeg skuffet. I lufthavnen venter jeg så en time, og da jeg så kom hjem, ringede jeg til ham med det samme, da jeg fik opladt min telefon. Jeg sagde til ham, at jeg var skuffet allerede i flyet, men jeg tror ikke, han troede på mig i forhold til telefonen.

– Da jeg kom tilbage til Danmark, følte jeg mig ikke som den pige, han havde valgt. Det startede allerede aftenen før og i flyet på vej hjem. Så jeg er også blevet forladt. Jeg forstår ikke, hvorfor det gik galt, faktisk.

LÆS OGSÅ: Svær tid for Melvin: Min far er forsvundet

I dag udkommer programmet ‘Bachelor – efter den sidste rose’ på TV2 Play, hvor Casper, Jaffer og Bolette deltager. Michaela blev også tilbudt at deltage, men følte sig ikke klar.

– Det kan jeg godt fortryde nu, hvor jeg ved, hvordan Casper fremlægger historien, forklarer Michaela og fortsætter:

– Jeg vil gerne have en samtale med ham efter programmet. Men jeg føler, han allerede ikke kunne se os fortsætte, efter han havde givet mig den sidste rose. Så Casper bliver nødt til at være oprigtig, når jeg er kommet ud med min historie.

Realityportalen har forsøgt at få Caspers kommentarer til Michaelas version, men han er endnu ikke vendt tilbage.