Nu taler hun ud: Her er Martinnas store hemmelighed

Nu åbner ‘De unge mødre’-deltageren op omkring sit livs hårdeste kamp.

Af Jonas Sand - 25. januar 2019 kl. 11:06

I flere år har seerne fået lov til at følge med i hverdagen hos Martinna Petersen, manden Mikkel samt sønnerne Elliot og Milan. Her har den unge mor blandt andet vist, at hun lever vegansk, opdrager børnene ifavnsk og går ind for langtimsamning og samsovning, og hun har generelt været gavmild med at invitere seerne indenfor. Men der er også ting, som hun ikke har vist.
Det fortalte hun tilbage i august, hvor hun gjorde det klart, at hun havde holdt noget hemmeligt for seerne. Nu skulle det dog være slut, og hun var klar til at fortælle om det.
– Jeg er klar nu. Jeg er klar til at åbne op og lukke jer ind i mit inderste. Det har taget mig et par år at komme hertil. Da jeg meldte mig til ‘De unge mødre’ for tre år siden, vidste jeg godt, at dagen en dag ville komme. Og nu føles det rigtigt inde i hjertet. I kender en stor del af mig allerede. Men der er også meget I ikke ved. Jeg har været bange – bange for, hvad I ville tænke om mig, skrev hun blandt andet.
LÆS OGSÅ: Ung mor bryder sammen: Dét har jeg virkelig ikke lyst til
SE BILLEDET: ‘De unge mødre’-Simone har igen fundet kærligheden: Han er bare så dejlig!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan få et smugkig på tirsdagens sæsonpremiere, hvor Martinna fortæller om sin angst.


LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nu er sagen mod Nadia Shila endegyldigt afgjort: Her er dommen
LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

Kæmper med angst

Når ‘De unge mødre’ på tirsdag vender tilbage, får seerne lov til se, hvad det er, Martinna indtil nu har holdt hemmeligt. Her afslører hun nemlig, at hun i syv år har kæmpet med angst, og hver dag tager hun piller for at holde det nede.
– Jeg trækker lige vejret helt ned i maven. Det her er så sårbart for mig at dele. Mit hjerte hamrer på livet løs, jeg er bange, men også meget afklaret. Tiden er inde, og jeg er klar til at dele. De sidste syv år af mit liv har jeg lidt af meget slem angst, skriver hun i et opslag på Facebook og forsætter:
– Angst for at dø, men samtidig angst for at leve. Angst for at være i min egen krop og værst af alt angst for angsten. Jeg var en zoombie, og jeg var så dårlig. Jeg kunne ikke leve. Hver dag var en indre kamp.
LÆS OGSÅ: Ung mor åbner op: Jeg har løjet for hele verden
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager åbner op om angst: Jeg følte, jeg svigtede som mor
Hele den unge mors historie om kampen mod angsten kommer i tirsdagens premiereafsnit.
– Jeg har haft rigtig svært ved at tale højt om, at jeg tager det her medicin, for jeg har været bange for, hvad folk vil mene om mig. Jeg tror bare, at jeg har tænkt, at hvis de så kender den her sårbare side af mig, så er jeg ikke så inspirerende længere, fordi jeg ikke selv følger det 100 procent. For jeg har lidt sat et stempel på mig selv om, der hedder, at jeg er en helsefreak, der lever økologisk, og jeg er veganer og gør alting sundt og alternativt, fortæller hun i afsnittet.
Du kan se hele afsnittet på tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 og Dplay:
LÆS OGSÅ: Ung mor klar til ‘Vild med dans’
LÆS OGSÅ: Forelsket ung mor klar til stort skridt med kæresten

Læs mere om