Nu skal Linse møde sin nye kæreste for første gang

Om få dage skal ‘Bryggen’-stjernen på date, når hun endelig skal mødes med sit Tinder-match fra Sverige. Faktisk har hun allerede omtalt ham som sin kæreste.

Af Caroline Grønne Wigdal - 8. juni 2021 kl. 14:27

Det er ikke længe siden, at 55-årige Linse Kessler åbnede op om, at hun har mødt en fyr på Tinder. I et afsnit ‘Familien fra Bryggen’ fortalte hun nemlig om svenske Marlon, som hun til nu kun har ringet og skrevet sammen med.

Men nu skal de to mødes i virkeligheden. Daten bliver den 19. juni, hvor Marlon kommer til Danmark.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Camilla afslører den virkelige grund: Derfor gik vi fra hinanden

– Han bor jo i Sverige, og så måtte vi ikke rejse, og de måtte ikke rejse. Nu har han spurgt, om vi skal mødes den 19., fortæller Linse Kessler til Billed-Bladet.

– Jeg kan godt sige dig, jeg får sgu lidt kolde fødder, for nu kan jeg ikke blive ved med at sige, at der er corona, og at vi ikke kan ses. Men jeg skal ikke være sådan en kedelig, tør kiks, vel. Nu skal jeg lige tage lidt flot tøj på og drikke en kop kaffe med ham, uddyber hun overfor mediet. 

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

Linse og Marlon har både ringet og skrevet sammen over en længere periode, og i ‘Familien fra Bryggen’ får man også Linses svenske flamme at se, da de har en samtale over Facetime. Allerede her kalder Linse ham for sin kæreste.

Siden optagelserne har Marlon og Linse holdt kontakten, og nu skal de altså endelig mødes og på deres første rigtige date.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne har født: Jeg har ikke så mange ord lige nu

Læs mere om