Nu kan du streame ny 'Modern Family'-sæson - Her & Nu

Nu kan du streame ny 'Modern Family'-sæson

Hele den ottende sæson af den prisvindende komedieserie er netop blevet gjort tilgængelig på Netflix.

Af Jonas Sand - 3. januar 2018 kl. 17:02

Hvis du har savnet at følge med i livet hos Dunphy/Pritchett-familien, så er der godt nyt til dig. Nu kan du nemlig se hele den ottende sæson af den succesfulde komedieserie ‘Modern Family’ på Netflix.
Hos familien er tingene hverken blevet mindre sjove eller kaotiske i sæsonen, der oprindeligt blev sendt på amerikansk tv mellem september 2016 og maj 2017 og i Danmark har været sendt på TV 2 Zulu.
LÆS OGSÅ: ‘Modern Family’-skaber med trist besked: Serien slutter snart
Claire er stadig direktør hos familievirksomheden Pritchett’s Closets, hvor hun kæmper for at holde styr på det hele, mens Phil og Jay bliver forretningspartnere. Glorias hot sauce-virksomhed tager for alvor fart, mens Cam og Mitchell kæmper i rollen som forældre til deres modne tween Lily. Manny og Luke fjumrer sig igennem deres sidste år i high school, mens Haley begynder at overveje sit eget privatliv, da ekskæresten Dylan pludselig stifter familie.
Seriens ottende sæson byder på en lang række gæstestjerner, hvor seerne blandt andet kan glæde sig til at se ‘Castle’- og ‘Desperate Housewives’-skuespilleren Nathan Fillion, den pensionerede NFL-legende Peyton Manning, ‘Frasier’-stjernen Kelsey Grammer samt NBA-stjernerne Charles Barkley og DeAndre Jordan.
I øjeblikket kører den niende sæson af ‘Modern Family’ på amerikansk tv, mens der også allerede er planlagt en sæson ti. Det kan dog meget vel blive den sidste af den prisvindende komedieserie, der indtil videre har været nomineret til 75 Emmy-priser og vundet 22 – blandt andet prisen for årets komedieserie fem år i træk for seriens første fem sæsoner.
LÆS OGSÅ: Medier: ‘The Office’ vender tilbage