Robert Hansen får hjælp: 90 dages afvænning

Robert Hansen tager hånd om sig selv, så han kan komme stærkere ud på den anden side.

Af Nikolaj Vraa - 9. oktober 2021 kl. 10:55

Fire uger efter Robert Hansens forlovede Nynne Larsen flyttede fra hans lejlighed på Frederiksberg og tryglede ham om at søge hjælp, er den 41-årige skuespiller gået i behandling for sit misbrug.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler taler ud om misbrug

– Som i sikkert allerede har læst, er jeg startet i behandling, og her skal jeg bo de næste tre måneder for at arbejde med mig selv, så jeg kan vende tilbage stærkere end nogensinde, meddelte Robert i sidste uge.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se ‘Paradise’-Chris fortælle om at være født som kvinde.

På Instagram delte han først et billede af sig selv i aftensolen foran misbrugscentret Ringgården i Middelfart og siden fra flere af deres faciliteter. På stedet tilbyder de behandling mod både misbrug af kokain og alkohol – præcis det, som Nynne bad ham søge hjælp til at komme ud af.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor forlader mand kort efter bryllup

Robert Hansen siger, han skal være på Ringgården i 90 dage. På Ringgården, som Frederiksberg Kommune har som gratis tilbud til borgerne, koster behandlingen koster 2.045 kroner pr. døgn. Den samlede pris løber dermed op i 184.050 kroner. Beløbet dækker opholdet med konsultation hos Ringgårdens psykiater, medicinudgifter, kost, logi og behandlingsrelaterede materialer.

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program

Læs mere om